snow-white-and-the-huntsman
snow-white-and-the-huntsman
Nieuws
3 oktober 2012

Prijsvraag!

snow-white-and-the-huntsmanPRIJSVRAAG | Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, hoe zorg ik dat de blu-ray van SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN bij mij belandt? Simpel: doe mee aan de prijsvraag!

‘Keiharde veldslagen, de confrontatie met een monsterlijke trol en een broeierige hunk als huntsman geven het sprookje de gewenste eigentijdsere dimensie,’ schreef Phil van Tongeren ten tijde van de bioscooprelease van SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN. Erg verrassend is de film misschien niet, maar wel ‘ambachtelijk geregisseerd’ en fans zijn er natuurlijk genoeg voor Kristen Stewart (TWILIGHT) als Sneeuwwitje, Chris Hemsworth (THOR) als de jager of Charlize Theron (PROMETHEUS) als boze stiefmoeder. Bij Schokkend Nieuws liepen we vooral warm voor de dwergen in wie we onder meer Ray Winstone, Nick Frost en Bob Hoskins herkennen!

SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN komt op 24 oktober uit op dvd en blu-ray. Schokkend Nieuws geeft, in samenwerking met distributeur Universal, vijf exemplaren weg van de  blu-ray met een groot aantal bonus features.  Hebben!

Deze prijsvraag is inmiddels verlopen. Felicitaties aan: Sander de Boer, Leon Backhuis, Alex Feenstra, Marlies van der Schoor en Richard Smits!

prijsvraag@schokkendnieuws.nl

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!