rec3
rec3
Nieuws
11 augustus 2012

Prijsvraag: Spaanse toppers

rec3PRIJSVRAAG | Twee Spaanse toppers, vijf exemplaren van elk, tienmaal prijs! Win een dvd of blu-ray van SLEEP TIGHT of [REC3]: GÉNESIS.

Maar liefst vier sterren deelt Hans Dewijngaert uit in zijn recensie van SLEEP TIGHT in de zojuist verschenen editie van Schokkend Nieuws. De nieuwe film van Jaume Balagueró, over de smerige geheimpjes van de teruggetrokken conciërge César is ‘een ijzingwekkend lang uitgesponnen kat-en-muisspel’ met een prachtige hoofdrol voor Luis Tosar. Winnaar van de Méliès d’Argent, de Beste Europese Fantastische Film van 2012.

SLEEP TIGHT komt op 27 augustus uit op dvd en bluray bij distributeur Twin Pics/Cinéart, net als [REC3]: GÉNESIS van Paco Plaza. Het huwelijk van Koldo en Clara heeft een verre van ideale start. Het enige antwoord op de apocalyptische zombiehorden? Een bruidje met kettingzaag!

Maak kans op één van deze topfilms door de volgende eenvoudige vraag te beantwoorden: Jaume Balagueró en Paco Plaza regisseren nu apart, maar welke twee films maakten zij samen? Stuur de filmprijs van je keuze, het gewenste formaat (dvd of bluray) én het juiste antwoord voor 27 augustus naar:

[email protected]

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!