rurounikenshin
rurounikenshin
Nieuws
20 november 2013

Prijsvraag Rurouni Kenshin

rurounikenshin PRIJSVRAAG | De samuraifilm RUROUNI KENSHIN, gebaseerd op de gelijknamige manga, was in Japan een groot succes. De film werd ook buiten Japan in de bioscoop vertoond, maar helaas in Nederland niet. Gelukkig is er nu wel een Nederlandse release op dvd en blu-ray, en jij kunt een exemplaar winnen!

Liefhebbers van manga en anime kennen ‘m ongetwijfeld: Rurouni Kenshin, de tot inkeer gekomen ex-huurmoordenaar met het gedraaide zwaard, die gezworen heeft nooit meer een mens te zullen doden. Van de manga, geschreven en geïllustreerd door Nobuhiro Watsuki, werden wereldwijd al meer dan 55 miljoen exemplaren verkocht. Na de succesvolle anime-serie en anime-films is er nu dan de langverwachte live-action-versie geregisseerd door Keishi Ohtomo, bekend van o.a. de populaire historische dramaserie Ryõmaden.  Voor volgend jaar staan er inmiddels al twee vervolgen gepland.

Schokkend Nieuws verloot, met dank aan distributeur Splendid en Badass pr, een blu-ray en een dvd van RUROUNI KENSHIN onder de slimmeriken die het antwoord weten op de volgende vraag:

Hoe wordt de periode waarin RUROUNI KENSHIN zich afspeelt , die begon in 1868 en eindigde in 1912, genoemd?

Deze prijsvraag is inmiddels afgesloten, felicitaties aan de winnaars!

20 november 2013

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!