pride and prejudice and zombies poster
pride and prejudice and zombies poster
Nieuws
9 februari 2016

Prijsvraag: Pride And Prejudice And Zombies

pride and prejudice and zombies poster Op 18 februari gaat de horrorkomedie PRIDE AND PREJUDICE AND ZOMBIES in première in de Nederlandse bioscoop en jij kunt vrijkaarten winnen!

*** Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben bericht gehad. ***

PRIDE AND PREJUDICE AND ZOMBIES is gebaseerd op de gelijknamige roman van Seth Grahame- Smith, die op zijn beurt weer een parodie is op Pride and Prejudice uit 1813 van Jane Austin. Het succes van Grahame-Smiths boek leidde tot verschillende andere mash-ups zoals Sense And Sensibilities and Sea Monsters en Abraham Lincoln: Vampire Hunter.

In PRIDE AND PREJUDICE AND ZOMBIES wordt, zoals de titel al doet vermoeden, Engeland geteisterd door een plaag waarbij de doden weer tot leven komen. Elizabeth Bennett en haar zusjes worden door hun vader, gespeeld door Charles Dance (ALIEN 3, Game of Thrones), opgeleid tot zombiejagers terwijl ma Bennett ze aan rijke echtgenoten probeert te koppelen.

In samenwerking met distributeur Independent Films geeft Schokkend Nieuws vijf keer twee vrijkaarten weg voor de film. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is de volgende vraag beantwoorden:
In 2014 speelde Charles Dance een ondode in een horrorfilm losjes geïnspireerd op een andere bekende roman uit de 19e eeuw. Wat is de titel van deze film?

Let op: de vrijkaartjes zijn alleen geldig in de Nederlandse bioscopen.

Stuur je antwoord, naam en adres voor 18 februari door naar [email protected].

9 februari 2016

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!