halloween horror show
halloween horror show
Nieuws
21 oktober 2013

Halloween Horror Show Prijsvraag!

halloween horror show

PRIJSVRAAG | In de nacht van 25 op 26 oktober presenteert Jan ‘Mr. Horror’ Doense zijn jaarlijkse Halloween Horror Show. Win vrijkaartjes bij Schokkend Nieuws!

Let op: de einddatum van deze prijsvraag is verlopen, inzenden is niet meer mogelijk.

De vijfde editie van de nachtelijke filmmarathon begin om 0.00 uur precies en wordt wederom gehouden in Pathé Tuschinski. Het programma is spectaculair dit jaar:

CURSE OF CHUCKY: de moordende Good Guy is terug en nu is het voorbij met de postmoderne knipogen! Don Mancini kroop weer zelf in de regiestoel en dat staat garant voor old school horror, die onlangs door onze recensent Johannes De Breuker met drie schedeltjes werd beloond.

INSIDIOUS CHAPTER 2 gaat verder waar James Wan ons aan het einde van INSIDIOUS twee achterliet. Nadat Josh en Renai Lambert hun zoontje Dalton ternauwernood hebben weten te redden uit de klauwen van een occulte entiteit, lijkt de rust wedergekeerd. De politie onderzoekt hun huis. Ze logeren tijdelijk bij oma. Maar dan…

CARRIE: Normaal gesproken zijn we niet zo van de remakes, maar Chloë Grace Moretz als Carrie en Julianne Moore als haar godsdienstwaanzinnige moeder maken toch wel héél nieuwsgierig. Wordt de remake van CARRIE de koningin van de nacht of lacht iedereen haar uit?

En er is natuurlijk geen betere afsluiting denkbaar dan het bierovergoten THE WORLD’S END. Simon Pegg, Nick Frost en Edgar Wright leveren na SHAUN OF THE DEAD en HOT FUZZ opnieuw een hilarische genrekomedie af. Hedwig van Driel gaf de film in SN#104 vier schedeltjes.

Kortom: je mag het niet missen! En dat hoeft ook niet, want Schokkend Nieuws verloot 5×2 kaartjes onder de mensen  die de volgende vraag goed kunnen beantwoorden: 

THE WORLD’S END is het laatste deel van de zogenaamde Cornetto-trilogie. Maar waarom heet die trilogie eigenlijk zo?

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen. Felicitaties aan de winnaars!

Halloween Horror Show
25/26 oktober 2013
00:00 (’s nachts) – 8:00 (’s ochtends)
Pathé Tuschinski
website

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!