Nieuws
10 september 2010

Prijsvraag F.A.C.T.S

PRIJSVRAAG | Op 23 en 24 oktober kunt u in Gent genieten van F.A.C.T.S, de grootste Comics, Sci-Fi, Fantasy en Anime beurs in de Benelux. Schokkend Nieuws geeft toegangskaartjes weg!

Tijdens de twintigste editie van F.A.C.T.S. vult de Flanders Expo hal in Gent zich weer met 12.000 vierkante meter strips, collectibles en speelgoed. Het volledige programma verschijnt begin oktober op www.facts.be, maar toegangskaartjes zijn nu reeds te bestellen.

Verwacht veel verkoopstands, cosplay, activiteiten en – natuurlijk – gasten. Naast de vele striptekenaars, Trekkie Robert Picardo (de dokter in Star Trek: Voyager) en actrice Jewel Staite, is het dit jaar vooral The A-team dat van zich laat horen. De originele Murdock (Dwight Schultz) en Face (Dirk Benedict) staan klaar om handtekeningen uit te delen.

Om die handtekening zult u zelf moeten vragen, maar Schokkend nieuws mag wel vijf mensen blij maken met twee vrijkaartjes voor F.A.C.T.S. Het enige wat u hoeft te doen is deze simpele vraag beantwoorden:

In welke sci-fi televisieserie speelde Jewel Staite voor dokter?

Let op: prijsvraag inmiddels verlopen! De serie waarin Jewel Staite een dokter speelt is STARGATE ATLANTIS en uit de juiste antwoorden zijn de volgende namen getrokken: Bob Goedkoop, Govert Schipper, Natasja ’t Hart, Wim Goossens en Guido v.d. Brink. Gefeliciteerd, jullie winnen allemaal twee vrijkaartjes voor de grootste Comics, Sci-Fi, Fantasy en Anime beurs in de Benelux!

F.A.C.T.S 2010
Zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2010
Flandres Expo, Gent
Volledige programma

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!