Offscreen
Offscreen
Nieuws
2 maart 2018

Offscreen Prijsvraag!

OffscreenPRIJSVRAAG | Liefhebbers van wraakengelen, stonerkatten en vampiers haasten zich naar Brussel, waar van 7 t/m 25 maart het Offscreen Film Festival plaatsvindt. Schokkend Nieuws helpt je op weg met vrijkaartjes!

Het is al de elfde editie van het beste genre- en cultfilmfestival van België. Speciale gasten dit jaar zijn de maestro’s Enzo G. Castellari en Sergio Martino. Onze medewerker Mike Lebbing trekt natuurlijk zijn zwartlederen handschoenen aan om Martino te gaan interviewen, de maker van giallo-toppers als THE CASE OF THE SCORPION’S TAIL (1971) en THE STRANGE VICE OF MRS. WARDH (1971). Het interview lees je pas later in ons magazine. Deze maand heb je de kans om Martino en zijn films  in den lijve te zien!

Offscreen presenteert dit jaar ook een programma rond 70’s American Adult Animation en een programmaonderdeel getitled Vampires Suck. Hier lees je nog veel meer over het programma.

Schokkend Nieuws mag 5 x 2 tickets weggeven voor maar liefst vier verschillende voorstellingen! Wil je met vriend, vriendin of collega-cultkenner bijvoorbeeld naar de hilarische Hong Kong vampierkomedie MR. VAMPIRE op 14 maart? Dat kan. Hier zijn de films waaruit je kunt kiezen.

Woensdag 14 maart, 21.30 uur: MR. VAMPIRE (Ricky Lau, 1985)
Donderdag 15 maart, 21.30 uur: BRAWL IN CELL BLOCK 99 (S. Craig Zahler, 2017)
Vrijdag 16 maart, 21 uur Double bill: TORSO + 2019: AFTER THE FALL OF NEW YORK (Sergio Martino, 1973 en 1983)
Zaterdag 24 maart, 17.30 uur: LIKE ME (Robert Mockler, 2017)

De prijsvraag luidt: Jennifer Carpenter speelt een hoofdrol in BRAWL IN CELL BLOCK 99. De actrice is natuurlijk niet de dochter van John Carpenter, maar ze speelde wel de zus van een beroemde televisieseriemoordenaar. Hoe heette haar personage?

Beantwoordt de vraag correct, geeft aan naar welke twee voorstellingen je het liefst zou gaan en stuur je antwoord voor 10 maart naar [email protected]. Succes!

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!