STITCHES UK_DVD-jpg
STITCHES UK_DVD-jpg
Nieuws
24 mei 2013

Lachen! Prijsvraag!

STITCHES UK_DVD-jpg PRIJSVRAAG | Stitches-de-Clown luisterde dit jaar The Night of Terror op met een gierend uit de hand gelopen kinder- en tienerfeestje. De uit het graf herrezen killer-clown verschijnt vanaf 19 juni ook op dvd. Verrassing! Je kunt een exemplaar winnen.

STITCHES, een creatie van komiek Ross Noble en regisseur Conor McMahon (DEAD MEAT), mag dan wel een clown zijn; hij is ook een onverbeterlijk chagrijn en beleeft weinig plezier aan zijn werk voor ’those little bastards’. En dan valt hij door toedoen van die ettertjes ook nog voorover in een keukenmes! R.I.P. Stitches.

Hoewel? Zes jaar later neemt hij bloederig wraak!

Tijdens The Night of Terror 2013 was Stitches meer dan welkom. De horrorkomedie gaat heerlijk loos met handgemaakte special make-up effects en moorddadig grappige grappen. En zoals Schokkend Nieuws-lezers zich nog zullen herinneren van onze fotorubriek Breedbeeld in Schokkend Nieuws #90: niets is zo eng als een echte horrorclown! Voor al uw feesten en (slacht)partijen. 

Schokkend Nieuws verloot, met dank aan distributeur Koch Media, vijf dvd’s van STITCHES onder degenen die de volgende simpele vraag goed beantwoorden:

Wat is de naam van Stephen Kings clown-creatuur die sinds de tv-miniserie uit 1990 al talloze kinderen traumatiseerde? (Hint: het antwoord bestaat uit meer dan twee letters.)

Stuur je antwoord + naam en adres voor 18 juni naar [email protected].

24 mei 2013

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!