I-AM-BRUCE-LEE POSTER
I-AM-BRUCE-LEE POSTER
Nieuws
16 maart 2012

Kung Fu Fighting/Dancing

I-AM-BRUCE-LEE POSTER Zowel de dansvloer als de cinema van De Melkweg in Amsterdam, staan in maart in het teken van Kung Fu.

Komende zaterdag voor het eerst, en daarna iedere zaterdag in maart, gaat de vaste dansnacht Ctrl+Alt+Dance The Way of the Dragon. De Melkweg zet standaard elke zaterdagnacht de zalen tot 04.00 uur open voor dance, hiphop, dubstep en electro (in The Max) en indie, pop, rock en alternative (in de Oude Zaal). In maart kun je naast dansen echter ook genieten van non-stop kung fu trailers en instructie- en cultfilms met Bruce Lee.

Wie de dansnacht gepast in wil luiden en alvast wat moves wil instuderen (‘Praying Mantis’) start op zaterdag om 23.00 uur in de Melkweg Cinema met I AM BRUCE LEE (Peter McCormack, 2011). De documentaire over één van de meest iconische figuren ooit, gaat in op de enorme impact die Bruce Lee heeft gehad op martial arts, zijn films en zijn tragische en onverwachte dood op 32-jarige leeftijd. In de documentaire komen onder meer basketballer Kobe Bryant, acteurs Mickey Rourke en Ed O’Neill, bokskampioen Manny Pacquiao en de popgroep Black Eyed Peas aan het woord.

Geen zin in beweging? I AM BRUCE LEE draait op andere dagen al om 19.00 uur. Check voor de aanvangstijden: Melkweg Cinema

16 maart 2012

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!