dear-god-no 300x420
dear-god-no 300x420
Nieuws
22 februari 2012

Kraak de schedel en win kaarten voor Dear God No!

dear-god-no 300x420Lieve hemeltje nee toch! Op 8 maart tart Kriterion in Amsterdam de goede zeden met een avond vol scabreuze films, met als hoogtepunt de Europese première van de biker movie DEAR GOD NO! Schokkend Nieuws mag 5 kaarten weggeven, maar alleen aan lezers die bougies van zuigers kunnen onderscheiden.

 Precies het soort volk dus dat Kriterion graag binnenhaalt op zijn Grindhouse Night, met in het voorprogramma enkele korte films. Maar het is die avond natuurlijk vooral te doen om DEAR GOD NO! van regisseur James Anthony Bickert. In zijn film gaat het faliekant mis met de motorbende ‘The Impalers’. Na een bloedig handgemeen met een rivaliserende bende, verstoppen de overlevende Impalers zich in een afgelegen berghut. Het onschuldige meisje dat daar opgesloten zit heeft echter de sleutel tot een kelder waar hen ongetwijfeld nog meer narigheid wacht.

Wil jij op 8 maart ook neerploffen in het pluche van Kriterion? Raad dan uit welke klassieke biker movie de onderstaande scène afkomstig is. Om het je niet te makkelijk te maken hebben we de hoofdrolspeler (die hier nonchalant zetelt op zijn Triumph TR6C) onherkenbaar gemaakt met een Schokkend Nieuws masker.

mt_ignore: schedelbreker-biker-movie 600x320

Kraak de schedel en mail de titel van deze film met je naam en adres naar  [email protected]. Je kunt meedoen tot en met 4 maart aanstaande. Onder de goede inzendingen verloten we vijf kaarten voor de Grindhouse Night op 8 maart.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!