The CReep Behind The Camera
The CReep Behind The Camera
Nieuws
6 april 2014

Naar de creep!

The CReep Behind The Camera PRIJSVRAAG | Op 10 april gaat THE CREEP BEHIND THE CAMERA in wereldpremière tijdens het Imagine Film Festival. Win vrijkaarten voor deze film over oplichter, psychopaat en would-be filmmaker Vic Savage!

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben bericht gehad.

Californië, begin jaren zestig. Oplichter, psychopaat en wanna-be filmmaker A.J. Nelson alias Vic Savage arriveert met zijn kersverse bruidje in Tinseltown met grootse plannen voor ‘The biggest best monster movie ever’. Daartoe spant hij op slinkse wijze verschillende mensen voor zijn karretje. Niet gehinderd door enige kennis van filmmaken, maar wel door zijn drugs- en seksverslaving, gaat Savage aan de slag met andermans geld. Het resultaat is wat kenners een van de beroerdste films aller tijden noemen: THE CREEPING TERROR.

Regisseur Pete Schuermann doorsnijdt zijn biopic met interviews met een aantal betrokkenen en zet zelfs een fraai stukje animatie in wanneer scenarist Allan Silliphant zijn oorspronkelijke visie op het verhaal uiteenzet. Maar het middelpunt van de film is natuurlijk Nelson, wiens immorele en gewelddadige escapades én gebrek aan regietalent door hoofdrolspeler Josh Phillips vet worden uitgespeeld.

Imagine heeft met de wereldpremière van THE CREEP BEHIND THE CAMERA een mooie troef te pakken. En wat meer is: Schuermann, zijn producent, zijn editor en acteurs Josh Philips en Rhonda Roberts zullen ook aanwezig zijn om de première luister bij te zetten.

Schokkend Nieuws geeft 10 x 2 kaarten weg aan de mensen die de volgende vraag kunnen beantwoorden. Een makkie: welke acteur speelde in 1960 de creep achter de camera in PEEPING TOM?

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben bericht gehad.

6 april 2014

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!