Exorcist Schokkend Nieuws
Exorcist Schokkend Nieuws
Nieuws
1 augustus 2012

Kijk uit! The Exorcist

Exorcist Schokkend NieuwsSchokkend Nieuws vertoont bijzondere, unieke, goede of obscure films in De Uitkijk, de oudste bioscoop van Nederland. Wat hebben we op 10 en 11 augustus voor je in petto? THE EXORCIST!

Vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus is het tijd voor projectielbraken en heiligschennis met Linda Blair! Zich baserend op de roman van William Peter Blatty, het Rituale Romanum en maar liefst drie priesters die als ‘technical advisor’ op de titelrol kwamen te staan, creëerde William Friedkin in 1973 de ultieme film over demonische bezetenheid. In november verschijnt zijn nieuwste film, KILLER JOE, in de bioscoop. Wij nemen er vast een voorschotje op. THE EXORCIST al gezien? Om de demon in Regan maar te citeren: het is altijd ‘an excellent day for an exorcism.’ Vooral op het grote doek.

Dit zijn voorlopig de laatste twee avonden van Schokkend Nieuws in het filmcafé.  De Uitkijk blijft wel iedere vrijdagavond het Cineville café programmeren. Gezellige informele filmavondjes met mooie genre- en non-genrefilms. Aanrader! Toegang: 9 euro.

De Uitkijk
Prinsengracht 452
Aanvang: 23.00 uur
www.uitkijk.nl | www.cineville.nl

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!