waters
waters
Nieuws
8 augustus 2009

John Waters prijsvraag

waters

PRIJSVRAAG | Schokkend Nieuws mag twee kaartjes weggeven voor het International B-movie, Underground & Trash Filmfestival (BUT). Daar kunt u cultlegende John Waters in levende lijve ontmoeten!

De vierde editie van het International B-movie, Underground & Trash Filmfestival (BUT) wordt dit jaar van 9 tot en met 13 september gehouden in Breda. Speciale gast dit jaar: John Waters, de King of Trash die verantworodelijk was voor ondermeer POLYESTER, PINK FLAMINGOS, HAIRSPRAY en CRY-BABY.

Inmiddels is bekend dat BUT dit jaar ook de controversiële Russische regisseur Andrey Iskanov verwelkomt. Phil van Tongeren ploegde zich in SN 79 reeds door diens vier uur durende PHILOSOPHY OF A KNIFE, en vatte de op feiten gebaseerd film over Japanse mensenproeven rond 1930 kernachtig samen als: ‘Het doorgesneden oog van UN CHIEN ANDALOU maal duizend.’ Iskanov komt in Breda zijn nieuwste voorstellen: THE TOURIST. Op locatie gefilmd in Khabarovsk en naar verluidt doordrenkt van de alcohol en de narcotica.

Waters en Iskanov zijn uitstekend op hun plek in het BUT-festival, dat ieder jaar weer heerlijk spannend laveert tussen horror, trash, erotiek en kunst. Want we hadden de openingsfilm nog niet genoemd: MODERN LOVE IS AUTOMATIC van Zach Clark. Een pikante b-film met een hoofdrol voor Melodie Sisk als verpleegster en dominatrix. De trailer opent met harde punk en de kreet: ‘Love makes me sick!’

Wilt u dat allemaal zélf van dichtbij meemaken? Dat kan. Schokkend Nieuws mag twee vrijkaartjes weggeven aan de mensen die de volgende vraag correct kunnen beantwoorden. Voor fijnproevers van het oeuvre van Waters een spekkie naar hun bekkie: In welke film van John Waters, die vertoond wordt op het BUT, wordt echte hondenpoep gegeten?

Stuur uw antwoord én adres voor 30 augustus naar: prijsvraag@schokkendnieuws.nl.
Meer info over het BUT op www.butff.nl

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!