Nieuws
29 juli 2009

‘Ja!’ De Lesbian Vampire Killers prijsvraag!

PRIJSVRAAG | Bloed, bloot, bier en prijzen! Schokkend Nieuws mag mooie hebbedingetjes weggeven aan de winnaars van onze LESBIAN VAMPIRE KILLERS prijsvraag.

En met hebbedingetjes bedoelen we natuurlijk niet de Zweedse studentes uit LESBIAN VAMPIRE KILLERS of die rondborstige vampiervrouwen met een voorliefde voor de eigen sekse. We zouden niet durven. Wat we bedoelen zijn de VRIJKAARTJES het FANTASTISCHE T-SHIRT en de vlijmscherpe VAMPIERTANDEN waarmee u voortaan zelf uw omgeving te lijf kunt gaan. 

Hans Dewijngaert schreef het al in zijn recensie: LESBIAN VAMPIRE KILLERS is een moddervette knipoog naar ieder denkbaar horrorcliché and then some. De Britse komieken Mathew Horne en James Corden stappen zonder veel omwegen in de voetsporen van SHAUN OF THE DEAD, en banjeren als de sympathieke sukkelaars Jimmy en Fletsch luidruchtig door het decor van een klassieke Hammerfilm. Mistige bossen, begraafplaatsen en een angstaanjagende vampiermythe incluis. Op vrijgezellenvakantie in het obscure plaatsje Cragwich moeten de lads het opnemen tegen kronkelende vampirella’s die ieder meisje van boven de achttien veranderen in een bloedzuigende lesbo. Dát kunnen de deze hengsten natuurlijk niet toestaan. Temeer daar Jimmy net is gedumpt door zijn bitchy vriendin en Fletsch al begint te kwijlen bij de gedachte aan al dat Scandinavische hout voor de deur. Zoals een van de dames bij voortduring enthousiast roept: ‘Jå!’

Niet iedereen kan er kennelijk de humor van inzien, maar lachen zult u! Vooral ook om de moeilijkheidsgraad van onze prijsvraag: Hoe heet de vampierkoningin die in LESBIAN VAMPIRE KILLERS uit haar graf herrijst?

Er zijn 20 shirts, 20 tandensets en 2 x 10 vrijkaartjes te vergeven. Weet er dus snel bij en mail uw antwoord, uw T-shirtmaat én uw adres, voor 15 augustus naar prijsvraag@schokkendnieuws.nl.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!