James Quiz
James Quiz
Nieuws
8 december 2014

James wie?

James Quiz QUIZ | Denk jij bij de namen Bambi en Thumper niet aan een Disneyfilm, maar aan twee dodelijke dames? Weet jij precies hoeveel verschillende acteurs de rol van Felix Leiter vertolkten? Laat dan zien dat je Thunderballs hebt en schrijf je in voor De Grote James Bond Quiz!

Cineville sluit het jaar af met een filmquiz gewijd aan de langst lopende filmfranchise aller tijden. In samenwerking met de tentoonstelling Designing 007: Fifty Years of Bond Style in de Rotterdamse Kunsthal organiseert Cineville twee quizavonden: in Rotterdam op 19 december en in Amsterdam op 21 december.

De Grote James Bond Quiz is een ode aan vijftig jaar en drieëntwintig films vol gadgets, dames, auto’s, product placement, superschurken en functioneel alcoholisme. Dit alles uiteraard vergezeld door een meesterlijke soundtrack.

In Rotterdam wordt de quiz op 19 december gehouden in LantarenVenster, aanvang 20:00 uur.
In Amsterdam op 21 december in Filmtheater Kriterion, aanvang 20:00 uur.

The World is Not Enough, maar het prijzenpakket voor de winnende teams mag er desondanks zijn. Inschrijven kan door een mail te sturen (met je teamnaam en in welke stad je wilt meedoen) naar [email protected]. Maximaal vier personen per team, 25 euro inschrijfgeld, te voldoen bij aankomst.

Doe mee! Je leeft immers maar twee keer!
Cineville filmquiz

8 december 2014

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!