Into the Forest
Into the Forest
Nieuws
8 mei 2017

Into the Forest Prijsvraag

Into the Forest PRIJSVRAAG | Twee sterren voor de prijs van één: Ellen Page en Evan Rachel Wood schitteren in de postapocalyptische  film  INTO THE FOREST. Moet je die prijs alleen nog wel even winnen…

Ellen Page kennen we natuurlijk uit JUNO en INCEPTION. Evan Rachel Wood was onder meer te zien in WESTWORLD. In INTO THE FOREST spelen ze de zussen Nell en Eva. Zij wonen met hun vader (Callum Keith Rennie) diep in de bossen van British Columbia. Hun moeder is na een ziekte overleden. Nell bereidt zich voor op een toelatingsexamen, terwijl Eva werkt aan een comeback als danseres. En dan valt opeens de stroom uit…

En die komt ook niet terug. Wanneer ze naar de stad rijden, blijken de warenhuizen geplunderd en de benzinepompen leeg. “Trefzeker zoomt regisseuse Patricia Rozema in op details waarvan je weet dat ze later belangrijk worden in het verhaal,” schreef Hans Dewijngaert in zijn recensie.

INTO THE FOREST won in 2016 de Black Tulip Award voor beste film op het Imagine Festival. De Canadese regisseuse Patricia Rozema was dolblij met de erkenning uit het land van haar voorvaderen. De drijvende kracht achter INTO THE FOREST was echter actrice Ellen Page. Zij zou het gelijknamige boek van Jean Hegland op aanraden van een boekenwinkeldame in haar thuisstadje Halifax gekocht hebben en was na het lezen zo onder de indruk dat ze het filmproject op poten zette.

Daarom maar een prijsvraag over Page. INTO THE FOREST verschijnt op 16 mei op dvd en VoD. Schokkend Nieuws geeft, in samenwerking met Just Entertainment, vijf dvd’s weg aan degenen die de volgende vraag juist beantwoorden: Page kennen we natuurlijk als Kitty Pryde uit X-MEN, de droomarchitecte uit INCEPTION en de quirky JUNO, maar in welke film speelde ze een veertienjarige die keihard afrekent af met een online-pedo?

Stuur je antwoord met je naam en adres voor 16 mei naar [email protected] en maak kans!

8 mei 2017

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!