The Awakening_Schokkend_Nieuwsl
The Awakening_Schokkend_Nieuwsl
Nieuws
2 januari 2013

Ik zie… ik zie… winnaars!

The Awakening_Schokkend_NieuwslDe winnaars van onze THE AWAKENING-prijsvraag zijn bekend! En je hoeft geen paragnost te zijn om te weten: de vrijkaartjes komen eraan.

Vanaf 10 januari draait THE AWAKENING in de Nederlandse bioscopen, elegante horror op een Engels jongensinternaat anno 1921. De sceptische Florence Cathcart gelooft niet in spoken (“It’s all a hoax.”) en juist daarom wordt zij regelmatig gevraagd haar licht te laten schijnen over onverklaarbare bovennatuurlijke verschijningen. Wie is bijvoorbeeld dat jongetje dat op Rockwood rondwaart tot grote schrik van alle leerlingen?

THE AWAKENING is een stijlvolle spookfilm met fraaie rollen voor Rebecca Hall, Dominic West (The Wire) en Imelda Staunton (VERA DRAKE). Regisseur Nick Murphy baadt zijn debuut niet alleen in mysterie, maar ook in melancholie en eenzaamheid. Twee jaar na het einde van de Eerste Wereldoorlog, waarin één miljoen jonge mensen het leven lieten, is het jochie van Rockwood niet de enige die rondspookt.

Schokkend Nieuws geeft, in samenwerking met distributeur De Filmfreak, 3 x 2 vrijkaartjes weg. Het enige wat je voor onze prijsvraag moest weten, was van welke hoax Vincent Price zich in HOUSE OF HAUNTED HILL bediende om Annabelle de dood in te jagen. Dat was, in beide opzichten, kinderlijk eenvoudig:

Jo van den Broek en Maikel Frijters, beiden toevalligerwijs uit Etten-Leur, en Marq van Broekhoven uit Breda zijn de gelukkige winnaars. Gefeliciteerd! Hou je brievenbus in de gaten. De kaartjes worden zo snel mogelijk opgestuurd.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!