Halloween Nieuwsfreaks_2
Halloween Nieuwsfreaks_2
Nieuws
29 oktober 2012

Horror en stand-up comedy

Halloween Nieuwsfreaks_2Ben je al bijgekomen van alle Halloween-activiteiten van afgelopen weekend? Op Halloween zelf is er nog een evenement met een vlijmscherp Schokkend Nieuws-randje. 

Op 31 oktober veranderen de Nieuwsfreaks, een aantal comedians van de Comedy Explosion onder leiding van Menno Stam, het Comedytheater in het engste theater van Amsterdam. Met een mix van humor en horror bezorgen ze je een angstaanjagend leuke avond.

Onderdeel van de Halloween Show is een heuse horrorfilmquiz en die wordt samengesteld en gepresenteerd door onze eigen Eric van der Woude, die samen met Roel Haanen de populaire Video Basta!-rubriek verzorgt. Speciaal voor deze gelegenheid is Eric de zolder opgedoken om de goorste, griezeligste en grappigste horrorfragmenten uit eigen collectie te kunnen tonen. De winnaar van de horrorfilmquiz zal vanzelfsprekend niet met lege handen naar huis gaan.

Naast de filmquiz zit de Halloween Show boordevol stand-up comedy, improvisatie en een muzikale ode aan de zombie door Roel C. Verburg. Alles trekken de Nieuwsfreaks uit de kast om er een even hilarische als huiveringwekkende Halloween van te maken.

Halloween Show 
31 oktober
20:30 uur 
Comedytheater in de Nes
Nes 90, Amsterdam 
Entree: €10,- 
www.comedytheater.nl

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!