drink
drink
Nieuws
7 juni 2013

Het Duivelselixer

drinkTussen alle films door willen we ook nog wel eens witte haren opdoen in het theater. Tot en met 28 juni in Ravenstein, Noord-Brabant: Het Duivelselixer.

De makers van de Grand Guignol gruweltheatervoorstelling Een Schone Dood presenteren een nieuwe voorstelling, die is geïnspireerd op het boek Het Duivelselixer van de Duitse schrijver en componist E.T.A. Hoffmann. Erik Karel de Vries (tekst) en Rob Beumer (regie) verplaatsten het verhaal naar de jaren vijftig. Een tijd van ritme, regelmaat en reinheid, maar ondertussen… 

In Het Duivelselixer ontmoeten we een streng katholiek gezin, ver verwijderd van de bewoonde wereld. Vader is de baas. Hij dicteert de regels en weet precies hoe het hoort. Maar waarom verleent hij dan gastvrijheid aan duistere figuren, die de regie in huis tijdelijk lijken over te nemen? Waarom verwaarloost hij zijn kinderen? Alles draait om die ene dag, die ene dag waarop alles samenvalt: de opening van het jachtseizoen!

Het Duivelselixer wordt gespeeld in de beslotenheid van het voormalig fruitteeltbedrijf Den Dam 2 in Ravenstein en is te zien t/m 28 juni.

Kaartverkoop en data.

 

7 juni 2013

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!