Nieuws
31 juli 2010

Henry Portrait of a Serial Killer!

Het is augustus seriemoordenaarmaand. En dat betekent dat we 5 dvd’s van HENRY PORTRAIT OF A SERIAL KILLER weggeven. Cadeautje van De Filmfreak, maar voor niks krijg je ook niks. Kraak de schedel in de onderstaande movie still en laat ons weten om welke film het hier gaat.

In welke thriller wacht deze seriemoordenaar op de trein? Los de Schedelkraker op en mail je antwoord naar prijsvraag@schokkendnieuws.nl.

Onder de goede inzendingen verloten we 5 dvd’s van HENRY PORTRAIT OF A SERIAL KILLER. Deze grimmige klassieker uit 1986 is deels gebaseerd op het leven van seriemoordenaar Henry Lee Lucas. Onvergetelijk is de vertolking die de toen nog jonge Michael Rooker neerzette van killer Henry. Mag dus niet ontbreken in je dvd-verzameling.

De uitslag van de HENRY: PORTRAIT OF A SERIAL KILLER prijsvraag is bekend! Het antwoord was natuurlijk MIDNIGHT MEAT TRAIN en uit de goede inzendingen hebben we de volgende namen getrokken: Michael Ligtenberg, Lieuwe van Albada, Stefan Klaasen, José Kalsbeek en Jeffrey Duinvliet. Gefeliciteerd, de DVD komt zo snel mogelijk jullie kant op.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!