RIP
RIP
Nederhorror & scifi
29 juli 2010

Zombies in Bodegraven

Nazi-zombies, hockeymeisjes met een appetijt voor mensenvlees en een ontbindend lijk dat verliefd wordt op een jonge vrouw…. Het Gratis Festival te Bodegraven presenteert op zaterdag 31 juli: Zombies der Lage Landen.

Het Gratis Festival is hét openlucht festival van het groene hart. Op het Oude Domburg terrein aan de Doortocht te Bodegraven verrijzen aanstaande zaterdag 31 juli twee poppodia, een filmtent, een lounge area, een karaokebar. Het programma vol bands, dj’s, films en kunstenaars begint vanaf 12.00 uur.

In de filmtent presenteert Barend de Voogd, redacteur van filmmagazine Schokkend Nieuws, vanaf 17.00 uur trailers en korte films van eigen bodem. Stuk voor stuk horrorpareltjes die demonstreren hoe de zombiecinema in ons land langzaam maar zeker uit het graf herrees.

Op het programma staan de twee promo’s van WORST CASE SCENARIO (Richard Raaphorst, Fir Suidema & Bart Oosterhoorn); RIP (Jan Doense); RISE OF THE DIRTNAPPERS (Tim Smit, ovb); ZOMBEER (Rob van der Velden & Barend de Voogd); ZOMBI 1 (Richard Raaphorst); DEADLINE (Jonathan Kray, ovb) en de trailer van HORIZONICA (Ramon Etman).

Bijzonder evenement is de vertoning van uniek materiaal van de nog niet voltooide korte film HOCKEY ZOMBIE SLETJES (Joost Kraan). Het programma wordt afgesloten met de 37 minuten durende romantische zombiemusical ZOMBIE LOVE (Yfke Berckelaer).

Aanvang: 17.00 uur.
Routebeschrijving en volledig programma

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!