Harry Potter
Harry Potter
Nieuws
9 mei 2017

Harry Potter live in de concertzaal

Harry PotterEVENT | Het eerste boek kwam twintig jaar geleden uit en de laatste film is ook alweer zes jaar oud, maar er lijkt geen einde aan de magie van Harry Potter te komen. Dit keer wordt de jonge tovenaar door het Rotterdams Philharmonisch Orkest naar de concertzaal gebracht!

Terwijl Daniel Radcliffe zich probeert te distantiëren van zijn Harry door zoveel mogelijk compleet andere rollen te spelen, en J.K. Rowling het vooral druk lijkt te hebben met het afbranden van zuurpruimen op Twitter, is Harry Potter nog lang niet vergeten. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest brengt de magie weer in de concertzaal terug.

Van 31 augustus tot 3 september is Harry Potter and the Chamber of Secrets in Concert te zien in De Doelen, Rotterdam. De film wordt vertoond op een groot scherm, onder live begeleiding van het orkest met de magische muziek van John Williams. Vorig jaar bracht het Rotterdams Philharmonisch Orkest de Europese première van Harry Potter in Concert naar Rotterdam met Harry Potter and the Philosopher’s Stone, het eerste deel uit de reeks. De drie uitvoeringen waren toen binnen 60 uur uitverkocht. Om zo veel mogelijk mensen de kans te geven een voorstelling bij te wonen geeft het orkest nu vier voorstellingen.

In HARRY POTTER AND THE CHAMBER OF SECRETS begint Harry aan zijn tweede jaar op Hogwarts en krijgt te maken met vliegende auto’s, terugvechtende bomen en een mysterieuze huiself met een waarschuwing. Op Hogwarts praten de spinnen, schelden brieven je uit, en keren Harry’s vrienden zich tegen hem omdat hij, verontrustend genoeg, met slangen kan praten. Van Duelling Clubs tot losgeslagen Bludgers – het is een avontuurlijk jaar. Een jaar dat een gevaarlijke wending neemt wanneer er met bloed op de muur wordt aangekondigd: “The Chamber of Secrets has been opened.” 

Kaarten voor Harry Potter and the Chamber of Secrets In Concert zijn verkrijgbaar vanaf 15 mei, 10.00 uur, via de website van het Rotterdams Philharmonisch Orkest of via 010-2171717.

Harry Potter in Concert in De Doelen, Rotterdam
HARRY POTTER AND THE CHAMBER OF SECRETS (originele versie met Nederlandse ondertitels)
Live begeleiding door het Rotterdams Philharmonisch Orkest

do 31 augustus 2017 | 19.30 uur
vr 1 september 2017 | 19.30 uur
za 2 september 2017 | 19.30 uur
zo 3 september 2017 | 13.30 uur
Kaarten: € 79 | € 49 | € 44 | € 39

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!