grindhouse
grindhouse
Nieuws
16 februari 2020

Grindhouse marathon in Studio/K

grindhouse EVENT | Bioscoop Studio/K en David DMP Moore, professioneel filmmarathon maniac, organiseren op vrijdag 21 februari de HORROR GRINDHOUSE EXPERIENCE. En Schokkend Nieuws is erbij!

 

Deze succesvolle bioscoop-bingewatching ervaring komt voor het eerst naar Nederland, voor een horror/exploitation nacht die je nooit zult vergeten. Dit wordt een nacht vol cultfilms, filmtrivia met geweldige prijsuitreikingen (inclusief shots), klassieke horrortrailershows, gift bags, klassieke grindhouse-pauzes en MEER! Schokkend Nieuws is aanwezig met een stand én we stoppen in elke gift bag een gratis exemplaar van ons magazine.

Datum: 21 februari 2020

Tijd: 19:00 uur – 02:30 uur

Plaats: Studio/K, Timorplein 62, Amsterdam Oost

[email protected]

De films op het programma:

DR. BUTCHER, MD AKA ZOMBIE HOLOCAUST (Marino Girolami, 1980) Een antropoloog en haar wetenschapper vriend bezoeken een kannibalen-eiland en vinden een gestoorde arts die zombies maakt.

NEKROMANTIK (Jörg Buttgereit, 1987) Een straatveger die opruimt na gruwelijke ongelukken brengt een volledig lijk mee naar huis voor hem en zijn vrouw om seksueel te gebruiken, maar schrikt als hij merkt dat zijn vrouw het lijk boven hem verkiest.

NIGHT OF THE LIVING DEAD (George A. Romero, 1968) De straling van een gevallen satelliet zorgt ervoor dat de recent overleden persoon uit het graf opstijgt en de levenden zoekt om als voedsel te gebruiken. De aartsvader der zombiefilms!

HOUSE ON HAUNTED HILL (William Castle, 1959_ Een miljonair biedt $ 10.000 tot vijf mensen die ermee instemmen om ’s nachts met hem en zijn vrouw in een spookhuis te worden opgesloten.

 

16 februari 2020

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!