Deep Red
Deep Red
Nieuws
21 oktober 2014

Griezelen in Gent

Deep Red PRIJSVRAAG | Belgische lezers, opgelet! Op 31 oktober kun je in de KASKcinema in Gent terecht voor ‘een nacht vol bloed en angstzweet.’ Schokkend Nieuws geeft 3 x 2 kaarten weg!

Op 31 oktober a.s. organiseert het Gentse KASKCinema alweer voor de derde keer een horrorfilmavond in het kader van Halloween. Drie films zijn geprogrammeerd. Je kan ze apart zien, maar voor de volledige horrorervaring ga je natuurlijk voor de triple bill. Schokkend Nieuws mag 3 x 2 kaarten weggeven voor alledrie de films! Onderaan dit artikel lees je hoe je kans kunt maken.

De volgende films staan op het programma:

Als eerste de psychologische thriller IN FEAR (Jeremy Lovering, 2013), waarin een jong stelletje door de bossen rijdt, verdwaalt en achterna gezeten wordt door een gemaskerde man. Origineel is het gebruik van de auto: blijkbaar biedt een efficiënt vervoermiddel geen garantie op veiligheid.

PROFONDO ROSSO/DEEP RED (Dario Argento, 1975). Heeft voor Schokkend Nieuws-lezers natuurlijk weinig verdere uitleg nodig. Eén van de bekendste en meest geliefde films van een Argento in topvorm.

De afsluiter is AUF BÖSEM BODEN/ON EVIL GROUNDS (Peter Koller, 2007), door de makers beschreven als ‘Sergio Leone meets Tom & Jerry.’ Wanneer een stel een apartement koopt van een makelaar, is dat het begin van een reeks wrede, maar vooral komische en absurde taferelen.

Schokkend Nieuws mag in samenwerking met KASKCinema 3 x 2 kaarten weggeven! 

Welke bekende regisseur werd in 2010 door de broer van Dario Argento benaderd om een 3D-remake van DEEP RED te maken?

Stuur het antwoord op deze vraag vóór 27 oktober met je naam en adresgegevens naar [email protected] en wie weet win je twee kaartjes voor deze horroravond.

Programma:
20.00 uur: IN FEAR (Engels gesproken, Engels ondertiteld)
22.00 uur: PROFONDO ROSSO (Italiaans gesproken, Engels ondertiteld)
00.30 uur: AUF BÖSEM BODEN (Duits gesproken, Nederlands ondertiteld)

Tickets: € 5,00 (standaard) / € 3,00 (reductie) per film, of € 12,00 (standaard) / € 7,00 (reductie) voor de triple bill.

KASKCinema, Gent, België. Meer informatie.

 

21 oktober 2014

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!