Contracted II VOD
Contracted II VOD
Nieuws
26 november 2015

Getver, je hebt een prijsvraag te pakken!

Contracted II VOD PRIJSVRAAG | “Are you sexually active?” Schokkend Nieuws heeft een nieuwe prijsvraag, en dat betreft dit keer: geslachtsziektenhorror! Leuker kunnen we het niet maken, wel nóg onsmakelijker.  Doe mee en maak kans op een dvd of blu-ray van CONTRACTED: PHASE II.

In CONTRACTED (Eric England, 2013) raakte Samantha na een one night stand besmet met een verschrikkelijk virus, dat haar veranderde in een moordlustig- en bloeddorstig wezen. CONTRACTED: PHASE II (Josh Forbes, 2015) gaat verder waar de eerste film ophield. Body horror pus sang en het Franse woordje sang verwijst in dit geval naar bloed pissen. Check de trailer. Au!

Het is wel zo eerlijk: na Samantha zijn nu de jongens aan de beurt. Riley werd in het eerste deel al besmet en moet nu racen tegen de klok om de verdere uitbraak van het dodelijke virus te stoppen. Terwijl de wereld om hem heen ten onder gaat in chaos, verandert ook zijn eigen lichaam. Hij zet dan ook alles op alles om een medicijn te vinden en de fucker te straffen die dit virus op de wereld losgelaten heeft…

“Just when you thought it was safe to have unprotected sex…” aldus de tagline. We hadden dit jaar natuurlijk ook het wel iets originelere IT FOLLOWS, maar veilige seks in horror heeft eigenlijk nooit bestaan. Koning van de bodyhorror, uiteraard, is David Cronenberg. De regisseur van SHIVERS en THE FLY publiceerde in 2014 een boek vol schrikbarende lichaamstransformaties. Hoe heet dat boek? Hint: het begint ook met een C.

*** Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben bericht gehad. ***

Schokkend Nieuws geeft, in samenwerking met distributeur Splendid, vijf exemplaren weg van CONTRACTED: PHASE II. Stuur vóór 10 december een mail naar [email protected], met het juiste antwoord, je adres en je keuze (dvd of blu-ray?). Succes en geef deze prijsvraag vooral door aan vriendjes en vriendinnetjes!

26 november 2015

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!