halloweenparty 300x400
halloweenparty 300x400
Nieuws
16 oktober 2013

Gefeliciteerd!

halloweenparty 300x400PRIJSVRAAG | De winnaars van onze Scarytales-prijsvraag zijn bekend. Klik snel door om te weten wie de gelukkigen zijn die er vandoor gaan met de vrijkaartjes voor de Halloweenparty van Amsterdam Spook.

‘Scarytales’ is de titel van de dertiende(!) editie van het Halloweenfeest in Amsterdam, dat dit jaar dus in het teken staat van horrorsprookjes. Kiekjes van voorgaande edities geven een indruk van wat je kunt verwachten van dit gekostumeerde bal. Laat je witte laken of zombieoutfit maar thuis. Wie zich op zaterdag 26 oktober durft te vertonen in Felix Merites in Amsterdam, kan maar beter uitgedost zijn als vileine Assepoester, boze wolf of gezevendeeld geitje. Feestgangers met de puikste kostuums maken zelfs kans om met extra zakgeld het pand te verlaten.

Felicitaties aan Danny Ligthart Schenk, Natascha Woudstra en Evaline Allijn. Zij kraakten de schedel – de juiste oplossing was ALICE IN WONDERLAND van Tim Burton. – en winnen elk twee vrijkaartjes voor het Halloweenfestijn!  Ze worden zo snel mogelijk aan jullie opgestuurd.

mt_ignore: schedelkraker5-oplossing

Niet gewonnen, maar toch naar het feest?
Bestel hier je kaartjes!

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!