Burgos
Burgos
Nieuws
14 mei 2019

Geekstravaganza

Burgos EVENT | Leg je Sharpies maar alvast klaar en check je verzamelingen op gaten, want op 25 mei is het tijd voor Geekstravaganza in Rotterdam!

De organisatie van Geek Fest organiseert tegenwoordig ook kleinere marktdagen voor comicliefhebbers en -verzamelaars. De eerstvolgende is de Geekstravaganza Deluxe Edition op 25 mei in Rotterdam. Voor de entree betaal je €10,-. Een prikkie als je ziet welke artiesten er allemaal komen.

Te beginnen: Tom Bunk. De Amerikaanse illustrator werkte onder meer voor Mad en het beroemde undergroundtijdschrift Raw. Hij wordt weleens de hedendaagse Al Feldstein genoemd. Zijn stickerserie Garbage Pail Kids is razendpopulair. Voor Geekstravaganza maakte hij limited-edition prints die hij ter plekke voor je zal signeren. Komt die Sharpie toch nog goed van pas.

Garbage Pail Kids Geekstravaganza

Ook Juan Carlos Ruiz Burgos, bekend van zijn prachtige filmposters (zie helemaal bovenaan) voor o.a. DeviantArt is op het event. Elysa Castro, Chenduz, Joe Saleh en Serge KB verkopen ook originals en prints.

En ook Schokkend Nieuws is van de partij! Kom gezellig langs bij onze stand, die deze keer bemand wordt door Robin Appelo en Sebastiaan Luiten. Grijp de kans om je Schokkend Nieuws-verzameling compleet te maken, of gewoon even je nieuwe aanwinsten te tonen. Het nieuwste nummer van Schokkend Nieuws ligt voor je klaar!

Koop je tickets hier!

Geekstravaganza Deluxe Edition
25 mei, van 10.0o uur tot 19.00 uur
42workspace
Schiedamse Vest 154 
Rotterdam
Tickets: €10,-

 

 

14 mei 2019

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!