Geekfest
Geekfest
Nieuws
16 mei 2018

Geek Fest!

Geekfest EVENT | Op zondag 20 mei kunnen alle geeks, comics lovers, toy collectors en liefhebbers van andere toffe spullen terecht bij de eerste editie van Geek Fest! in Rotterdam.

Geek Fest! wordt georganiseerd door Pop Culture Collectibles en Rotterdam_Comic. Je kunt er die ene comic scoren die je al zo lang zoekt en eindelijk je collectie voltooien. Je kunt er ook terecht voor een uniek collectors item voor op de schoorsteenmantel, een vintage arcade-spelletje of een handtekening of illustratie van je favoriete striptekenaar!

Tekenaar Rufus Dayglo (TANK GIRL) is bijvoorbeeld aanwezig, net zoals William Simpson, die concept & storyboard artist was voor GAME OF THRONES. En ook Kenny Rubenis (Dating for geeks) signeert. Winkelen kun je o.a. bij Comics Import Amsterdam, Dirtees, Pop Culture Collectibles, Rotterdam_Comics en – natuurlijk –  Schokkend Nieuws. Onze eigen Robin Appelo is ook van de partij.

Tickets kosten slechts een tientje (kinderen tot 12 jaar €9,-). De dag wordt afgesloten met WIZARDS uit 1977. Regisseur en animator Ralph Bakshi zette met de film zijn eerste stappen van volwassen animatie naar het fantasy-genre. In WIZARDS gebruikt een slechte tovenaar nazipropaganda om elvenharten te terroriseren. Zeg nou zelf: is er een effectievere manier?

Geek Fest!
20 mei, van 10.00 tot 22.00 uur
42 Workspace
Schiedamse Vest 154, Rotterdam
Tickets bestel je hier!

 

16 mei 2018

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!