bifff2013
bifff2013
Nieuws
9 maart 2013

Fantastisch Brussel

bifff2013Het programma van het 31st Brussels International Fantastic Film Festival (BIFFF) is bekend. Tussen dinsdag 2 en vrijdag 13 april kunnen de fans zich weer onderdompelen in het beste en gekste dat de genres horror, fantasy en SF op dit moment te bieden hebben.

Tussen de tientallen films zitten de nodige die in ongeveer dezelfde periode te zien zullen zijn tijdens Imagine in Amsterdam, al zal de liefhebber voor titels als 25TH REICH, HERE COMES THE DEVIL, DRACULA 3D en SNOT ROCKETS toch echt naar de zuiderburen moeten uitwijken. In het rijk gevulde gastenboek komen we namen tegen als die van Dario Argento, Roland Joffé en Neil Jordan. Daarnaast besteedt BIFFF aparte aandacht aan Japanimation, de Belgische fantastische film, is er een ‘ZomBIFFF Day and Night’ en kunnen creatievelingen zich uitleven op het menselijk lichaam in zowel een Body Paint Contest als een make-up wedstrijd.

Het BIFFF zal dit jaar voor het eerst plaatsvinden in twee zalen van het Brusselse Paleis voor de Schone Kunsten, ook wel Bozar genoemd, gelegen aan de Ravensteinstraat 23.

Kijk voor meer informatie op de website van het BIFF.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!