sucker-punch-241x339
sucker-punch-241x339
Nieuws
18 augustus 2011

Deze week op dvd en blu-ray

sucker-punch-241x339Wat ligt er in de winkel vanaf deze week? Een spookjongetje, problemen op de vlucht naar Nashville en de natte droom van Zack Snyder.

Toegegeven, er zullen vast meer fanboys zijn die opgewonden raken van SUCKER PUNCH. Maar wij niet. Het cgi-spektakel rond Baby Doll, een meisje in schooluniform dat met hele grote wapens ronddart in gamelevels, is onsamenhangend, luidruchtig en lelijk. Een dieptepunt in Snyders carrière die zo veelbelovend begon met de remake van DAWN OF THE DEAD, 300 en WATCHMEN. Hoe dan ook, SUCKER PUNCH is deze week dus uit op dvd en blu-ray en je vindt onze recensie hier .

THE HAUNTING AT THE BEACON (Michael Stokes, 2009) komt ook uit deze week. Na de dood van hun zoontje verhuizen Bryn en Paul Shaw naar de grote stad om hun leven opnieuw op de rails te krijgen. Ze vinden een leuk optrekje in een appartementencomplex genaamd ‘The Beacon’. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht, totdat Bryn geestverschijningen begint te zien…

En ook in de volgende filmreeks wordt veelvuldig verhuisd. Van het appartement in Barcelona dat nog centraal stond in [REC] en [REC] 2, naar Los Angeles voor QUARANTINE. De laatste aflevering in de franchise, QUARANTINE 2 – TERMINAL, start op luchthaven LAX. Inderdaad: het zombievirus is airborn!

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!