earth
earth
Nieuws
22 juli 2012

Deze week op dvd en blu-ray

earth Vanaf deze week verkrijgbaar op dvd en blu-ray, drie zeer verschillende genrefilms waarin tieners superkrachten krijgen, soldaten spoken zien in de woestijn en het laatste uur heeft geslagen voor planeet Aarde.

In CHRONICLE vindt Andrew, samen met zijn beste vriend en neef, een mysterieus kristal in het bos dat de jongens telekinetische krachten geeft. “Zelfs op overbekende genres als de superheldenfilm en de fake found footage film, zijn nog leuke varianten te bedenken”, schreef recensent Barend de Voogd. De recensie van CHRONICLE lees je hier.

Ook een mix van twee genres is DJINNS. De eerste helft is een oorlogsfilm over een groep soldaten die een neergestort vliegtuig zoeken in de woestijn. De tweede helft is een horrorthriller waarin de soldaten het moeten op nemen tegen de bovennatuurlijke djinns. Recensent Erik van ’t Holt gaf de film drie skulls. Zijn recensie kan je lezen in volgende editie van Schokkend Nieuws.

Geen superhelden of soldaten maar wetenschappers moeten de Aarde redden in de sciencefictionfilm EARTH’S FINAL HOURS. De film was eerder te zien als ARMAGEDDON 2012 op SyFy Channel. Met Cameron Bright (ULTRAVIOLET, TWILIGHT SAGA: ECLIPSE) in een van de hoofdrollen en Bruce Davidson (X-MEN, COFFIN) in een bijrol.

22 juli 2012

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!