547001-the perfect_host_dvd_01
547001-the perfect_host_dvd_01
Nieuws
15 juli 2012

Deze week op dvd en blu-ray

547001-the perfect_host_dvd_01 Afgelopen week verschenen er twee zeer verschillende genrefilms op dvd en blu-ray; een horrorkomedie over een welgemanierde maar  eigenaardige gastheer en een sciencefictionactiefilm gebaseerd op een videogame uit de jaren negentig.

David Hyde Pierce is vooral bekend als de nerveuze Nigel Crane in de tv-serie Frasier. Hij speelde daarnaast kleine rollen in een aantal bekende speelfilms (THE FISHER KING, NIXON) en leende zijn stem aan Abe Sapien in HELLBOY. In THE PERFECT HOST (Nick Tomnay) neemt hij de titelrol voor zijn rekening en dit doet hij, aldus recensent Hans Dewijngaert, met verve. “Heerlijk om te zien hoe David Hyde Pierce Warwick neerzet als een lichtjes verwijfde schoonheidsmaniak die op blote voetjes over het parket schuifelt […] Hij is subtiel, geraffineerd en uitgekookt.” De volledige recensie lees je hier.

Van een totaal andere orde is THE KING OF THE FIGHTERS. Deze martial arts film bevat een vechtsporttoernooi in een andere dimensie, een legendarisch zwaard en Ray ‘Dart Maul’ Park als de schurk. Klinkt veelbelovend. Of scenarioschrijvers Rita Augustine, Chris Chow, Matthew Ryan Fischer en regisseur Gordan Chan erin geslaagd zijn om met deze  ingrediënten ook iets smakelijks te bereiden, kan je lezen in de geestige recensie van Julius Koetsier.

 

15 juli 2012

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!