sightseers 20000215_ps_1_s-low
sightseers 20000215_ps_1_s-low
Nieuws
15 januari 2013

Ben Wheatley prijsvraag

sightseers 20000215_ps_1_s-lowPRIJSVRAAG | Ben wie? Ben Wheatley. Bij Schokkend Nieuws beginnen we steeds grotere fan te worden van deze opvallende en productieve Britse regisseur. Doe dus mee aan de prijsvraag en win een kennismakingspakket!

Wheatley debuteerde in 2009 met de alom geprezen misdaadkomedie DOWN TERRACE. Dezelfde dialecten, maar een veel grimmiger en mysterieuzer verhaal, bezorgden zijn KILL LIST (2011) een onverwoestbare reputatie als festivallieveling. Zelfs in de paar minuten die iedere regisseur toebedeeld kreeg in THE ABC’S OF DEATH viel Wheatley weer op door originaliteit en stijl. En wie nu nog niet overtuigd is, sturen we naar de hilarische seriemoordenkomedie SIGHTSEERS (vanaf 31 januari in de bios). Wie zijn werk al kent, heeft geen aanmoediging nodig en zal die film sowieso niet aan zich laten voorbijgaan.

Wheatley is kortom een talent om in de gaten te houden. Vandaar, dat we hem in oktober 2012 al interviewden. Vandaar ook dat Schokkend Nieuws, in samenwerking met distributeur Cinéart, drie kennismakingspakketen weggeeft, bestaande uit de blu-ray of dvd (naar keuze) van KILL LIST en twee vrijkaartjes voor SIGHTSEERS (helaas alleen geldig in Nederland). Het enige wat je hoeft te doen is de volgende vraag beantwoorden:

Wat wordt de volgende film van Ben Wheatley?

En om te laten zien hoe ontzettend niet te stoppen die man is: er zijn maar liefst drie antwoorden die we goed kunnen rekenen! 

LET OP: deze prijsvraag is inmiddels afgelopen. Kijk voor nieuwe prijsvragen hier.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!