Stellarjpg
Stellarjpg
Nederhorror & scifi
22 februari 2014

Win een rol in Stellar

StellarjpgThe Heyl Brothers zijn druk bezig met hun epische Viking-fantasyfilm STELLAR. Via Cinecrowd werd al ruim 10.000 euro opgehaald. En als je snel bent en van Cosplay houdt, dan kun je nog een rol in de film winnen ook!

Schokkend Nieuws interviewde Justin en Joël Heyl eerder en berichtte vorig jaar al over STELLAR. Het script werd geschreven in samenwerking met Manon Polare, de singer/songwriter van de band Stellar. Het verhaal draait om het eeuwige gevecht tussen het Goede en het Kwade.  Kreios en Ishtar werden in onschuld geboren in het Begin der Tijden. Wanneer de Duisternis het hart van Kreios vergiftigt, is het aan Ishtar om de laatste hoop der mensheid te beschermen in een “bloedstollende, epische strijd waarbij de toekomst van de gehele wereld op het spel staat.”

Inmiddels begint het filmproject zélf ook tamelijk epische proporties aan te nemen. The Heyl Brothers zijn een tweede crowdfundingsactie begonnen (Steun ze, want: hoe meer bucks, hoe meer bang!) en ze gingen een bijzondere samenwerking aan met de fantasy-conventie Epicon, die van 4 tot 6 juli gehouden wordt in de Brabanthallen in Den Bosch. Daar zal STELLAR pas écht goed gelanceerd worden. Tijdens een live optreden van Stellar, de band, gaat de officiële teaser-trailer in première.

Het is natuurlijk de perfecte plek voor STELLAR. Justin Heyl: “Het is mijn diepgekoesterde wens om een echte mannelijke Viking-actiefilm te maken met een diepgaand, episch verhaal. Het enthousiasme voor het project leeft bijzonder in de Nederlandse fantasy community en dankzij én met hen krijgen we nu de kans om een bijzonder epos tot leven te brengen, uniek in Nederland!”

Wil je zelf schitteren in STELLAR? Schrijf je dan in voor de cosplay-wedstrijd. Maak een foto van jezelf in je meest creatieve fantasy-outfit en upload die hier. Inzenden kan nog tot 28 februari. De uitslag wordt op 5 maart bekendgemaakt. Er zijn ook tal van andere mooie prijzen te winnen.

Stellar website

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!