Halloween Horror Verhalen voorplat
Halloween Horror Verhalen voorplat
Nederhorror & scifi
6 oktober 2016

Win 13 Halloween horrorverhalen!

Halloween Horror Verhalen voorplat PRIJSVRAAG | Halloween komt eraan! We komen alvast in de stemming met een prijsvraag: doe mee en maak kans op deze prachtige verhalenbundel met dertien gruwelijke en bloedspannende verhalen van o.a. Auke Hulst, Thomas Olde Heuvelt, Jamal Ouariachi en Schokkend Nieuws-hoofdredacteur Barend de Voogd.

Het is Barends eerste fictieverhaal en normaal gesproken doen we op Schokkend Nieuws.nl helemaal niet aan boeken, maar voor deze keer maken we een uitzondering. We zijn niet vies van een beetje vriendjespolitiek. Hadden jullie trouwens Bermuda ook al gelezen? Van onze podcaster Basje Boer? Of dit juweeltje? Wien: een dame in chique zaken van oud-hoofdredacteur Phil van Tongeren?

We dwalen af. De Halloween Horror Verhalen worden op 15 oktober aanstaande gelanceerd tijdens Imagicon in Ede met een panel, voorgelezen verhalen en een signeersessie. Aanvang: 10.30 uur in de Theaterzaal.  Het boek is samengesteld door Martijn Lindeboom, voorzitter van de Stichting ter Bevordering van het Fantastische Genre en zelf auteur van korte horror- en fantasy-verhalen. Het is de eerste keer dat uitgeverij Luitingh Sijthoff een dergelijke Halloween-verhalenbundel lanceert. Hopelijk wordt het een jaarlijkse traditie.

Lindeboom heeft enkele van de beste genreauteurs van Nederland en Vlaanderen verzameld voor een verhalenbundel vol macabere horrorverhalen: van klassieke pulp tot eigentijdse psychologische spanning, van een dodelijk katmonster en duistere koeien tot een toeristenslager. Mr. Horror Jan Doense leverde het voorwoord. Thomas Olde Heuvelt, die momenteel zowel in Nederland als in het buitenland successen viert met zijn gruwelijk spannende boek Hex, is de bekendste naam.

De bundel bevat de volgende verhalen:

Martijn Adelmund – Clémentine
Christien Boomsma – De beenderen in haar ogen
Sophia Drenth – Gedichten van licht en schaduw
Thomas Olde Heuvelt – Tulpen en windmolens in het Land der Champignons
Jerry Hormone – Dood zaad
Auke Hulst – Vader zien
Martijn Lindeboom – De vernietiging van de jiten
Vanessa Morgan – 9
Jamal Ouariachi –  De Toeristenslager
J. Sharpe – Echo van een monster
Tais Teng – Wil je doorgaan? [JA/NEE]
Barend de Voogd – De koeien van Starink
Max Tromp – 12,5

Het boek kost in de (online-)winkel € 15,- en is al te reserveren. Schokkend Nieuws verloot drie exemplaren. Stuur voor 15 oktober een mail naar [email protected] en maak kans. Vergeet niet je adres te vermelden.

6 oktober 2016

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!