Virgo
Virgo
Nederhorror & scifi
16 mei 2012

Virgo in première

VirgoVIRGO, de  no budget horror-thriller van Arjan van Hoorn gaat op 26 mei in première! En Schokkend Nieuws verloot toegangskaarten voor die exclusieve avond. ‘Blood, babes and a lot of fun.’

Een rustig stadje wordt opgeschrikt door brute moorden. De ene na de andere jonge vrouw wordt dood gevonden, maar de politie heeft geen enkele aanwijzing.  Rechercheur Covert (Ton Palms) en lokale journaliste Lara van der Vlucht (Gerdien Kruiselbrink), bijgestaan door een priester en een medium, gaan achter de killer aan. Maar wie jaagt op wie?

De soundtrack is van eenmansmuziekproject BloodDriven. VIRGO gaat op zaterdag 26 mei in première in Zaal De Unie in Rotterdam. De zaal opent om 20.00 uur. Schokkend Nieuws verloot 3 x 2 tickets onder de lezers die weten in welke stad Virgo werd opgenomen.

VIRGO op facebook

N.B Deze prijsvraag is inmiddels verlopen. De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen. Gefeliciteerd! De no-budget horrorthriller Virgo The Movie van Arjan van Hoorn is inderdaad volledig opgenomen in Rozenburg.

mt_ignore: Virgo 2

 

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!