affiche imagine 2012 0
affiche imagine 2012 0
Nederhorror & scifi
28 februari 2012

Time Capsule Award 2012

 affiche imagine 2012 0Filmmakers opgelet! Net als in 2010 en 2011 jaar zoekt het Imagine Film Festival creatievelingen die een gooi willen doen naar de Time Capsule Award, de prijs voor de beste online-film van het festival. Het thema is dit jaar: the end.

Volgens de Maya-kalender houdt de wereld op 21 december van dit jaar op te bestaan. Hoe die ondergang eruitziet? Roland Emmerich maakte er in zijn film 2012 een peperduur spektakelstuk van. Volgens Imagine kan dat niet alleen veel goedkoper, maar ook veel inventiever, spannender, intelligenter of grappiger.

Maak je eigen ondergangsfantasie en zie ‘m straks terug op het grote doek, voorafgaand aan een Imagine-vertoning! Alle inzendingen komen ook op de festivalsite.

Evenals vorige jaren heb je maximaal 30 seconden tot je beschikking om het thema in een leader te verbeelden. Materiaal, techniek en vorm zijn geheel vrij, maar sluit wel af met het officiële logo, affiche of de speeldata van 28ste editie: 17-28 april 2012.

Plaats jouw Imagine-leader op YouTube met de tags ‘Imagine’ en ‘Mayan Prophecy’ en stuur vervolgens de url, jouw naam en contactgegevens naar timecapsule@imaginefilmfestival. De deadline is 8 april 2012.

Uit alle inzendingen wordt uiteindelijk een winnaar gekozen die er met de prestigieuze Time Capsule Award (plus mysterieuze inhoud) én de eeuwige roem vandoor gaat. Nou ja, eeuwig – dát geldt alleen als de Maya’s het toch bij het verkeerde eind bleken te hebben.

De (winnende) TimeCapsule-films van voorafgaande jaren en informatie over resoluties en formaten vind je op:

www.imaginefilmfestival.nl

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!