Niemandsland
Niemandsland
Nederhorror & scifi
5 maart 2014

Steun Niemandsland

NiemandslandEen post-apocalyptische western uit Nederland? Jazeker! Komende maanden regisseert Daan van den Berg de korte film NIEMANDSLAND. De korte film speelt met de vraag ‘Help ik een vreemde in nood of kies ik voor mijn eigen veiligheid?’. Wij zeggen: helpen! Op CineCrowd wordt tot 29 maart geld opgehaald om de film te realiseren.

Van den Berg maakt NIEMANDSLAND als afstudeerproject voor zijn studie Audiovisual Media aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. “Ik begon met de wens om een western te maken, maar toen ik dit naar een verwoest Nederland verplaatste werd het al snel een film over overleven en de keuzes die daarbij komen kijken”, schrijft Van den Berg.

NIEMANDSLAND speelt zich af in Nederland na de catastrofe. Lil, een jonge vrouw die niets te maken wil hebben met de restanten van de mensheid, wordt geconfronteerd met een vreemdeling in nood. Zal ze hem helpen of kiest ze voor het behoud van haar eigen veiligheid?

5.500 euro is er nodig. Via de crowdfunding website CineCrowd wordt tot 29 maart geld opgehaald om de film te realiseren. Als alles goed gaat – en met jóuw hulp – gaat NIEMANDSLAND deze zomer in première.

Steun NIEMANDSLAND hier!

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!