paris
paris
Nederhorror & scifi
3 september 2012

Raaphorst kills Paris?

parisZijn zombiefilm FRANKENSTEIN’S ARMY is nog niet af, maar het lijkt erop dat regisseur Richard Raaphorst al aan de slag kan met een volgend interessant project: PARIS I’LL KILL YOU.

Dread Central bericht vandaag dat Richard Raaphorst één van de verhalen zal regisseren in de athologiefilm PARIS I’LL KILL YOU. De film, al een paar jaar in preproductie, belooft de Stad der Liefde te ontmaskeren als de broedplaats van vele soorten horror. De Duitse producent Instinctive Eye was eerder betrokken bij THE DIVIDE.

Op de website van Instinctive is niets te vinden, maar op de crowfundingsite van zustermaatschappij Film Interactor wordt de film wel genoemd. Schokkend Nieuws heeft Richard gevraagd om een bevestiging van het bericht en meer informatie.

Als het verhaal klopt dan bevindt hij zich in elk geval in interessant gezelschap. Andere delen in PARIS I’LL KILL YOU worden geregisseerd door David R. Ellis (FINAL DESTINATION 2), Xavier Gens (THE DIVIDE), Joe Dante (GREMLINS, THE HOLE 3D), Christian Alvart (PANDORUM), Christopher Smith (CREEP), Paco Plaza (REC), Timo Vuorensola (IRON SKY), Eron Sheean (ERRORS OF THE HUMAN BODY), Joern Heitmann en het duo Bjorn Stein en Måns Mårlind (Underworld: Awakening).

P.S. maandag 3 september, 23.00 uur: Richard Raaphorst bevestigt zojuist het nieuws over zijn deelname aan PARIS I’LL KILL YOU: “Ja klopt, ik ga een segment regisseren en alle concept art en creature designs doen. Ik moet ook van Parijs een soort Gotham City maken, echt een waanzinnige gave klus. Ik doe ook de hele post super visie.” Richard, die bekend is om zijn vlotte penseel, stuurde meteen wat artwork mee en besluit zijn email met: “Met FRANKENSTEIN’S ARMY gaat het heel goed, ik denk nog een maandje en dan is die eindelijk af! joehoe!”

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!