omega_300x427
omega_300x427
Nederhorror & scifi
25 juni 2011

Omega

omega_300x427‘Heer, ik smeek u!’ Wanneer verschijnt OMEGA, de bovennatuurlijke thriller uit Heerlen? Uw gebed is verhoord: de eerste volwaardige teasertrailer is hier.

In OMEGA van scenarist en regisseur Patrick Haagmans, krijgt de familie Bartels te maken met allerlei natuurlijke en onnatuurlijke vormen van tegenspoed. Het gezin heeft een duur huis gekocht in de bossen rond Heerlen, maar vaders aannemersbedrijf gaat plots failliet. De mentale gezondheid van pa Bartles holt achteruit, dochter Sanne komt thuis met een vriend die een duister verleden met zich meedraagt, en – zo verraadt de teasertrailer – ook het ouija board  komt weer uit de kast. Opa, die nog in de mijnen heeft gewerkt, zegt een gebed je op. Wie redt? Mijnheer Pastoor, natuurlijk!

We schreven in SN #87 al over OMEGA en publiceerden in oktober vorig jaar de promo  online. De langspeelfilm is het meest ambitieuze project tot nu toe van Limax Film Productions. Limax is voortgekomen uit VET-TV dat eerder AMICUS MORTUS, BOCKEREYERS en HARTELOOS uitbracht. De nieuwe teasertrailer oogt weer een stukje professioneler. Er zijn 45 draaidagen gepland:  een paar  in Valkenburg, vanwege een passend mijndecor, de meeste in Heerlen. Hoofdlocatie is het idyllisch gelegen boerenwoonhuis Onderste Caumer 2. Haagmans wist Nelly Frijda (FLODDER) te strikken voor een bijrol. De opnames zijn inmiddels halverwege. Verwacht: 2012

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!