Mr Lonely Poster sl
Mr Lonely Poster sl
Nederhorror & scifi
17 juli 2020

Mr. Lonely

Mr Lonely Poster sl BREKEND | Goed nieuws van regisseur David-Jan Bronsgeest en producent Tim Koomen. Ze hebben de rechten van hun korte horrorfilm MR. LONELY verkocht aan het productiebedrijf van David S. Goyer, de schrijver van THE DARK KNIGHT. De twee Nederlandse filmmakers gaan de speelfilmversie ontwikkelen van hun idee, over een mythische boeman die zich voedt met eenzaamheid.

De film gaat over drie vriendinnen, die jarenlangs geen contact met elkaar hebben gehad en teruggaan naar de plek waar hun vriendschap begon. Ze roepen Mister Lonely op… met levensgevaarlijke en bovennatuurlijke gevolgen.

Nu het idee verkocht is mogen we de korte film helaas niet vertonen, maar Schokkend Nieuws mocht er een tijdje terug wel een blik op werpen en was onder de indruk. Eerder maakten David-Jan en Tim de korte horrorfilm MEET JIMMY, die in 2018 aan Paramount Pictures werd verkocht. Die film was destijds op Imagine te zien maar is na de verkoop ook offline gehaald (Damn you, Hollywood!) Om je toch een beetje een indruk te geven: hier is SEXORCISM, een short die ze ongeveer een jaar geleden maakten in samenwerking met Cineville en Hazazan.

MR. LONELY werd een week voor de Corona-lockdown gedraaid in Drenthe. Toen de short af was, werd deze vorige maand aan studio’s in Hollywood gepresenteerd. Na een competitieve strijd werden de rechten uiteindelijk verkocht aan Phantom Four (van David S. Goyer) en Spyglass (THE SIXTH SENSE). Voor de speelfilm werd, naast David-Jan als regisseur en Tim als producent, ook scenarioschrijver Marc Bloom aangenomen.

17 juli 2020

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!