cub LOGO
cub LOGO
Nederhorror & scifi
11 mei 2013

Koop een val, dood een welp!

cub LOGODe Vlaamse horrorfilm WELP zoekt investeerders! Crowdfunding zien we steeds vaker, maar regisseur Jonas Govaerts heeft een goede pitch: Koop een val, dood een welp!

In WELP bouwen bouwen jonge scouts hun kamp op in een donker bos. Ze lopen zo recht in de armen van een kwaadaardige stroper en zijn mysterieuze helper, die de jacht op de padvindertjes openen in een bos vol dodelijke vallen… 

De Antwerpse regisseur Jonas Govaerts won in 2007 een Gouden Méliès voor zijn korte film OF CATS & WOMEN en maakte eerder de kortjes MOBIUS, FOREVER en ABUSED en de cultreeks Monster! Nicolas Karakatsanis, de director of photography van RUNDSKOP en de Amerikaanse remake van LOFT, staat achter de camera. Coscenarist Roel Mondelaers schreef de tv-reeks De Vijfhoek. Peter De Maegd van Potemkino (LINKEROEVER) staat in voor de productie. Richard Christian Matheson (hij schreef onder meer mee aan twee episodes van de Masters of Horror-televisieserie) is executive producer.

De makers van WELP nodigen filmfans uit om te co-financieren. Met de campagne Buy a Trap, Kill a Cub (Koop een val, dood een welp) kunnen geïnteresseerden de mensenvallen in de film sponsoren. In ruil daarvoor krijg je een vermelding als producer. Hoe groter je bijdrage, hoe meer extra’s je ontvangt. De crowdfunding-campagne van WELP is op 8 mei van start gegaan via het online platform Indiegogo. De makers hebben een budget nodig van € 34.567 voor het ontwerpen, testen en bouwen van de boobytraps.

De opnames starten in de zomer van 2013. WELP komt uit in 2014 . Wie deze Vlaamse horrorfilm wil steunen, gaat nu naar: www.welpdefilm.be.

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!