Imagine 2014
Imagine 2014
Nederhorror & scifi
16 januari 2014

Imagine Time Capsule Award

Imagine 2014Het Imagine Film Festival (van 9 t/m 18 april in EYE Amsterdam) organiseert ook dit jaar weer een wedstrijd voor filmmakers.  Doe mee!

Voor de vijfde editie van de Time Capsule Award is Imagine op zoek naar creatievelingen die in slechts dertig seconden een ijzersterke trailer voor het festival kunnen maken. Dit jaar is het thema Fantastic Science. Ofwel, de fantastische kant van de wetenschap. Tijdreizen, gekke wetenschappers, microben die elkaar als monsters te lijf gaan? Het kan allemaal. Laat je fantasie de vrije loop.

De inzendingen worden vanaf begin maart op de website, YouTube- en Facebookpagina van Imagine geplaatst. Een jury kiest drie filmpjes uit die in EYE en tijdens Imagine worden zullen vertoond. Daaruit wordt zowel door de jury als door het publiek één winnaar gekozen, die er op de slotavond van het festival vandoor gaan met de Time Capsule Award en de publieksprijs. De spelregels voor de Time Capsule Award vind hier

Imagine vindt ook dit jaar weer plaats in EYE, Amsterdam. Je kunt je alvast verheugen op meer dan vijftig features, dertig shorts, binnen- en buitenlandse gasten, een themaprogramma en The Night of Terror. De eerste titel van Imagine 2014 is bekend: Hayao Miyazaki heeft weer een fantastisch mooie anime gemaakt, getiteld THE WIND RISES, en deze zal op Imagine te zien zijn. Houd www.imaginefilmfestival.nl in de gaten voor meer filmtitels!

Imagine Film Festival
9 – 18 april 2014
EYE, Amsterdam
www.imaginefilmfestival.nl

Hier zijn de winnaars van de vorige Time Capsule Awards:

 

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!