house_of_netherhorror_300x250
house_of_netherhorror_300x250
Nederhorror & scifi
6 mei 2011

House of Netherhorror in Cannes

house_of_netherhorror_300x250

House of Netherhorror, het  productiebedrijf dat werkt aan vier nieuwe Nederlandse horrorfilms, zal het 64ste Festival in Cannes bijwonen.

Producenten Jan Doense en Herman Slagter hebben in Cannes ontmoetingen gepland met diverse potentiële internationale co-producenten. Daarnaast werken ze in Cannes verder aan een interessante nieuwe ontwikkeling rond het project.

Terwijl de scenarioschrijvers van NIEUW BLOED, IN HET DUISTER, GROENE TANDEN en BIJLMER VOODOO de laatste hand legden aan hun tweede scenarioversies, hadden Doense en Slagter tijdens het filmfestival in Berlijn een ontmoeting met Vicente Canales. Canales is de vroegere Head of Sales van Filmax (verantwoordelijk voor o.a. de internationale successen van [REC] en [REC] 2.) en is nu zijn eigen filmverkoopbedrijf begonnen: Film Factory Entertainment. House of Netherhorror en Canales, die momenteel de internationale verkoop van Dick Maas’ SINT verzorgt, zullen in Cannes hopelijk een overeenkomst sluiten die zal leiden tot de internationale presentatie en pre-sales van de eerste vier films van House of Netherhorror tijdens de American Film Market in November.

House of Netherhorror

6 mei 2011

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!