Nederhorror & scifi
30 maart 2009

Hartverwarmend

VET-tv en Corosa Pictures sloegen onlangs de handen ineen voor een nieuwe Nederlandse horrorfilm: HARTELOOS. De film wordt in 2010 verwacht. Hier is alvast de teaser-trailer.

Op 21 januari kondigden de twee filmstichtingen de samenwerking reeds aan. Vet-tv uit het Limburgse Echt kennen we van AMICUS MORTIS en BOCKEREYERS: DE LETSTE ZILVERLING. Corosa Pictures uit Dordrecht is het thuis van Roald en Sandor van der Laan. De Van der Laan Brothers leggen momenteel de laatste hand aan hun thriller-drama THE BLUE HORSE.
HARTELOOS verhaalt over de broers Danny en Tom ‘die na een tragisch ongeval op elkaar zijn aangewezen. Dag en nacht moet Danny toekijken hoe Toms fysieke en emotionele toestand achteruit gaat. De artsen in het plaatselijke ziekenhuis willen echter geen donorhart reserveren… Dan stuit Danny op de Heinrich Kliniek van Dr. Fernando Hennig – en raakt verstrikt in de kille en harteloze wereld van de illegale orgaanhandel.’

De film wordt in 2010 verwacht en is geschreven door Mike Stoffels en Sandor van der Laan. Naast de acteurs die we in eerdere Vet-tv producties zagen, spotte Schokkend Nieuws nog veel meer Nederhorror-connecties: Ron Roumen – prominent te zien in de teaser – speelde eerder een hoofdrol in TIKKEN (Robin Peeters, 2007). Marco Stroo acteert momenteel in CARNIFEX (Bart van Tunen, in productie) en Willem van Dinteren trad reeds op in de korte sf-film LUCTOR (Maarten Butter, Ferry Piekart, in productie)
Hartverwarmend, al die samenwerking.

Vet-Tv

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!