The Cleaner Poster Low Res Internet
The Cleaner Poster Low Res Internet
Nederhorror & scifi
15 juli 2017

Eerste poster van The Cleaner!

The Cleaner Poster Low Res Internet NEDERHORROR | We hebben een leuke primeur vandaag: hier is de eerste filmposter van de Nederlandse horrorfilm THE CLEANER!

THE CLEANER is het speelfilmdebuut van regisseur Jan van Gorkum, die eerder de korte films DE KLEINZOON en SPELLETJESAVOND maakte. Jan won afgelopen april de filmpitchwedstrijd op het Imagine Film Festival in Amsterdam. Hier lees je ons uitgebreide verslag van die dag.  Als winnaar mag Jan volgende week THE CLEANER in Canada gaan presenteren op Frontières, een internationale co-productiemarkt voor genrefilms.

THE CLEANER is een combinatie van horror en inktzwarte humor. Het verhaal gaat over de vijftigjarige Barry, een werkloze en ernstig zieke bouwvakker, die ontdekt dat de wereld vol zit met monsters die zich als mens voordoen. Wanneer Barry een baan aangeboden krijgt bij een vreemd schoonmaakbedrijf, dat de rommel opruimt die de monsters veroorzaken, is dat voor Barry het begin van een afdaling in een krankzinnige onderwereld.

Stijn Windig maakte de fraaie poster. House of Netherhorror, het productiebedrijf van Jan Doense en Herman Slagter, is betrokken bij de film als Nederlandse producent. Meer informatie over THE CLEANER vind je op www.facebook.com/cleanerfilm

15 juli 2017

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!