Thuisbios, week 13

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: dont knock twiceKOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios bespreken we iedere week interessante nieuwe genretitels die verkrijgbaar zijn op dvd, blu-ray en VOD. Deze week staat een boosaardige heks op uit de dood en een verliest een tovenaar zijn magische koffer.

Thuisbios, week 12

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: ArrivalCoverKOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios bespreken we iedere week interessante nieuwe genretitels die verkrijgbaar zijn op dvd, blu-ray en VOD. Deze week legt een taalkundige contact met aliens, krijgt een oplichter een koekje van eigen deeg en loopt een eenvoudige ontvoering compleet uit de hand.

Thuisbios, week 10

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: DoctorStrangeDVDCoverKOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios bespreken we iedere week interessante nieuwe genretitels die verkrijgbaar zijn op dvd, blu-ray en VOD. Deze week twee superhelden met magische krachten.

Thuisbios, week 8

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: Night WatchmenKOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios bespreken we iedere week interessante nieuwe genretitels die verkrijgbaar zijn op dvd, blu-ray en VOD. Deze week: gaan nachtwakers de strijd aan met ondode clowns, wordt een gezin geconfronteerd met de vloek van een heks en blijkt de buurman een rare griezel te zijn.

Thuisbios, week 7

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: februaryKOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios bespreken we iedere week interessante nieuwe genretitels die verkrijgbaar zijn op dvd, blu-ray en VOD. Deze week drie soorten horror: subtiel, adembenemend en beestachtig.

Thuisbios, week 6

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: greenroomKOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios bespreken we iedere week interessante nieuwe genretitels die verkrijgbaar zijn op dvd, blu-ray en VOD. Deze week: punks versus neonazi’s.

Thuisbios, week 5

1 1 1 1 1 (1 Stem)

Lees meer: kuboKOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios bespreken we iedere week interessante nieuwe genretitels die verkrijgbaar zijn op dvd, blu-ray en VOD. Deze week: twee fantasierijke familiefilms over bijzondere kinderen.

Thuisbios, week 4

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: blairwitchKOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios bespreken we iedere week interessante nieuwe genretitels die verkrijgbaar zijn op dvd, blu-ray en VOD. Deze week: het echte vervolg op THE BLAIR WITCH PROJECT, het regiedebuut van de zoon van Ridley Scott, de innerlijke alien van Noomi Rapace en een bezeten seriemoordenaar.

Thuisbios, week 3

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: windmill massacreKOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios bespreken we iedere week interessante nieuwe genretitels die verkrijgbaar zijn op dvd, blu-ray en VOD. Deze week: nederhorror en een nieuwe film van Roger Corman.

Thuisbios, week 1

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: The Rezort 2015KOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios bespreken we iedere week interessante nieuwe genretitels die verkrijgbaar zijn op dvd, blu-ray en VOD. Deze week blijkt een zombiesafari toch niet zo’n goed idee en worden een Iranese vrouw en haar dochter geplaagd door een kwaadaardige entiteit.

Thuisbios, week 51

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: shallowsKOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios bespreken we iedere week interessante nieuwe genretitels die verkrijgbaar zijn op dvd, blu-ray en VOD. Deze week heeft een haai het voorzien op booty en laten we het licht liever aan.

Thuisbios, week 50

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: equalsKOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios bespreken we iedere week interessante nieuwe genretitels die verkrijgbaar zijn op dvd, blu-ray en VOD. Deze week: soft focus sciencefiction, doorzichtige marketing en een aantal interessante nieuwe titels op Netflix.

Thuisbios, week 49

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: ghostbusters 2016KOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios bespreken we iedere week interessante nieuwe genretitels die verkrijgbaar zijn op dvd, blu-ray en VOD. Deze week: de remake van een jaren tachtig klassieker, het derde deel in de nieuwe Star Trek-filmserie en sciencefictionactie met bovennatuurlijke buitenaardse wezens.

Thuisbios, week 48

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: purge 3 dvd 2dKOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios bespreken we iedere week interessante nieuwe genretitels die verkrijgbaar zijn op dvd, blu-ray en VOD. Deze week: een geslaagd derde deel , een geflopte Spielberg, een ambitieuze animatiefilm en een documentaire over een bekende Star Trek acteur.

Thuisbios, week 47

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: Forsaken PosterKOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios bespreken we iedere week interessante nieuwe genretitels die verkrijgbaar zijn op dvd, blu-ray en VOD. Deze week een verzameling horrorclichés en een nieuwe scifi-serie.

Thuisbios, week 46

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: AdronKOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios bespreken we iedere week interessante nieuwe genretitels die verkrijgbaar zijn op dvd, blu-ray en VOD. Deze week: een serie die tien miljoen dollar per aflevering kost, het ultieme ‘Wat als?’-scenario en (gaap...) een futuristisch gladiatorenspel in een duister doolhof.

Thuisbios, week 45

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: the legend of tarzanKOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios bespreken we iedere week interessante nieuwe genretitels die verkrijgbaar zijn op dvd, blu-ray en VOD. Deze week: Alexander Skarsgård in een lendendoek.

Thuisbios, week 43

1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

Lees meer: neondemonKOOP/HUUR | Zin in een filmpje, maar geen zin om de deur uit te gaan? In Thuisbios bespreken we iedere week interessante nieuwe genretitels die verkrijgbaar zijn op dvd, blu-ray en VOD. Deze week: SHOWGIRLS 2.0, horror in de woestijn, een nieuwe Blumhouse en een nieuwe Takashi Miike.

NEEM OOK EEN ABONNEMENT!

SChokkend Nieuws 126 700px

Elke twee maanden Schokkend Nieuws filmmagazine op de mat voor slechts 25 euro per jaar!

Koop je hem liever los? Bekijk dan hier de verkooppunten!

Save

Wat is er te doen?

ma di wo do vr za zo

Podcast

Logo Podcast 1

Save

T-SHIRTS

SN Shirt

NIEUWSBRIEF

Newsletter lowresVoortaan ook tweewekelijks de gratis digitale Schokkend Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan.

Trailer