Thank God It's Friday, 19 mei

Lees meer: xalien covenant fill.jpg.pagespeed.ic.rPyCbS72KxTGIF | Filmzomers zijn saai en voorspelbaar. De komende maanden staan ons heel wat (waarschijnlijk) generieke blockbusters te wachten. Wie had een nieuwe PIRATES OF THE CARRIBEAN besteld? Niemand? Toch komt ie! Nou ja, al die films zijn in elk geval aanleiding voor een hoop vermakelijke linkjes in deze TGIF.

Thank God It's Friday, 12 mei

Lees meer: The ThingTGIF | Te veel trailers? Wel heel uitgebreid GUARDIANS OF THE GALAXY? Net genoeg Twin Peaks? Tommy Wiseau meets 'Oh, hi Mark' Hamill? Daar zou het allemaal best wel eens over kunnen gaan in deze nieuwe aflevering van TGIF!

Thank God It's Friday, 5 mei

Lees meer: TGIF 5 meiTGIF| In deze TGIF kijkt Theodoor naar de manier waarop popcultuur onze wereld verandert, en andersom.

Thank God It's Friday, 28 april

Lees meer: aliendayTGIF | Mijn republikeinse gevoelens worden zelden zo aangewakkerd als op Koningsdag. Maar ik moet het de koning nageven: dat zijn verjaardag dit jaar op donderdag viel is een mooi excuus voor een lang weekend vol films en series... en links.

Thank God It's Friday, 21 april

Lees meer: testbeeldTGIF | Deze week is het de beurt aan hoofdredacteur online Carlijn Kruidhof om een Thank God It’s Friday te tikken. Zij bespreekt haar grote liefde: televisie.

Thank God It's Friday, 7 april

Lees meer: TGIF 6 aprilTGIF| Theodoor Steen toont zich van een wat serieuzere kant deze vrijdag in Thank God It's Friday, met een pleidooi voor meer diversiteit en meer Szechuan-saus.

Thank God It's Friday, 31 maart

Lees meer: big troubleTGIF | De afgelopen week stond voor mij vooral in het teken van het Schokkend Nieuws jubileumfeest morgen. De podcast wordt die avond live opgenomen en ik moet dus ook mijn column over filmmuziek live voordragen. Daar heb ik nu al klotsende oksels van want stel je voor dat ik een black-out heb of opeens niet meer kan praten of me verslik of de hik krijg of ... of...

Thank God It's Friday, 24 maart

Lees meer: a closer lookTGIF | Toen ik deze rubriek ooit begon was ik grotendeels werkloos en leek elke dag wel een vrijdag. Nu ben ik alweer jaren fulltime aan het werk en snap ik maar al te goed de dubbele gevoelens die een vrijdag met zich meebrengt. Thank God It's Friday!

Thank God It's Friday, 17 maart

Lees meer: FishbulbTGIF | Vrijdag! Henriëtte Poelman kijkt vooruit, blikt terug en brengt komend weekend afwisselend door op de dansvloer (Rock & Roll!) en de bank – om eindelijk dan toch te beginnen aan THE MAN IN THE HIGH CASTLE. Dus kom maar op met dat weekend!

Thank God It's Friday, 10 maart

Lees meer: MatrixfailTGIF| Vrijdag! Tijd voor Theodoor Steen om zich te verliezen in een algehele malaise over de staat van Hollywoodfilms. En waarin hij met nostalgie terugkijkt op een tijd zonder nostalgie. 

Thank God It's Friday, 3 maart

Lees meer: Bates MotelTGIF |  Vrijdag! Schokkend Nieuws hoofdredacteur Barend de Voogd bereidt zich met een paar linkjes voor op een (bijna) zorgeloos weekend.

Thank God It's Friday, 24 februari

Lees meer: Captain AmericaTGIF | Hoera, het is weer herfst! Je was vast al bang dat de lente los zou barsten en je verplicht zonder jas op terrasjes biertjes moest drinken, in plaats van lekker achterover in je stoel terwijl je linkjes zit te klikken. Deze week hebben we een voorproefje van ALIEN: COVENANT, LA LA LAND via David Lynch, wat Marvel-nieuws en uiteraard nog veel en veel meer.

Thank God It's Friday, 17 februari

Lees meer: Ewok memeTGIF | Klik jezelf het weekend in met deze TGIF vol interviews en nieuws over aankomende films, remakes en reboots.

Thank God It's Friday, 10 februari

Lees meer: TGIF 9 feb 1TGIF| Het is weer vrijdag, de week is bijna voorbij en zelfs Batman is bijna klaar met zijn kantoorbaan. Hij duikt veelvuldig op in de Thank God It's Friday van deze week. Naast Batman en aartsrivaal Superman, ook aandacht voor genretelevisie, STAR WARS, BLADE RUNNER, horrorschurken en moderne knokfilms.

Thank God It’s Friday 3 februari

Lees meer: brucecampbell armyofdarknessTGIF | James Cameron heeft TERMINATOR terug, Denis Villeneuve gaat DUNE regisseren en Jason Voorhees komt weer tot leven. Oftewel, er is altijd wat te vieren. En daarom vieren wij weer dat het weekend is!

Thank God It’s Friday, 20 januari

Lees meer: docbrownisdeadTGIF | Het is de dag van de inauguratie van Donald Trump. Voor nog meer horror en surrealisme is hier de TGIF om het weekend mee te vieren!

Thank God It's Friday, 13 januari

Lees meer: Friday the 13thTGIF| In onze wekelijkse vrijdagmiddagbode, die we digitaal het web opslingeren om de laatste loodjes van uw werkweek te verzachten, vindt u deze week odes aan Leia en Ziggy, een hele sloot televisie en een verzameling van het beste en slechtste wat de filmindustrie u te bieden heeft. Maar vreemd genoeg géén items over FRIDAY THE 13TH. Toch hoor ik het u al roepen: Thank God It's Friday!

ABONNEER JE NU!

SN 125 klein Cover

Elke twee maanden Schokkend Nieuws filmmagazine op de mat voor slechts 25 euro per jaar!

Koop je hem liever los? Bekijk dan hier de verkooppunten!

Save

Wat is er te doen?

ma di wo do vr za zo

Podcast

Logo Podcast 1

Save

T-SHIRTS

SN Shirt

NIEUWSBRIEF

Newsletter lowresVoortaan ook tweewekelijks de gratis digitale Schokkend Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan.

Trailer