Thank God It's Friday, 17 februari

Lees meer: Ewok memeTGIF | Klik jezelf het weekend in met deze TGIF vol interviews en nieuws over aankomende films, remakes en reboots.

Thank God It's Friday 10 Februari

Lees meer: TGIF 9 feb 1TGIF| Het is weer vrijdag, de week is bijna voorbij en zelfs Batman is bijna klaar met zijn kantoorbaan. Hij duikt veelvuldig op in de Thank God It's Friday van deze week. Naast Batman en aartsrivaal Superman, ook aandacht voor genretelevisie, STAR WARS, BLADE RUNNER, horrorschurken en moderne knokfilms.

Thank God It’s Friday 3 februari

Lees meer: brucecampbell armyofdarknessTGIF | James Cameron heeft TERMINATOR terug, Denis Villeneuve gaat DUNE regisseren en Jason Voorhees komt weer tot leven. Oftewel, er is altijd wat te vieren. En daarom vieren wij weer dat het weekend is!

Thank God It’s Friday, 20 januari

Lees meer: docbrownisdeadTGIF | Het is de dag van de inauguratie van Donald Trump. Voor nog meer horror en surrealisme is hier de TGIF om het weekend mee te vieren!

Thank God It's Friday, 13 januari

Lees meer: Friday the 13thTGIF| In onze wekelijkse vrijdagmiddagbode, die we digitaal het web opslingeren om de laatste loodjes van uw werkweek te verzachten, vindt u deze week odes aan Leia en Ziggy, een hele sloot televisie en een verzameling van het beste en slechtste wat de filmindustrie u te bieden heeft. Maar vreemd genoeg géén items over FRIDAY THE 13TH. Toch hoor ik het u al roepen: Thank God It's Friday!

Thank God It’s Friday 23 decemberLees meer: tgifjasonkerstTGIF | Het is kerst! In deze laatste Thank God It's Friday van 2016 sluiten we het jaar af met een flinke lading STAR WARS, SPIELBERG, SCREAM en SILENT NIGHT door Chewbacca. Fijne feestdagen!Thank God It's Friday, 16 december

Lees meer: Christmas SweaterTGIF | Het zal je niet ontgaan zijn dat het internet deze week werd overgenomen door elke mogelijke vorm van STAR WARS-nieuws. TGIF doet hier vrolijk aan mee, maar we hebben ook o.a. THE WALKING DEAD, nieuws uit Gotham en ruimtevarkens!

Thank God It’s Friday 9 december

Lees meer: jasoncatTGIF | Van kerst tot David Lynch, van STAR WARS tot bloeddorstige zombies en van games tot horroriconen met katten. Met andere woorden: Het is weer weekend!

Thank God It's Friday, 2 december

Lees meer: gremlins ver1TGIF| Het is weer December, Sinterklaasweekend, en naast de vele cadeautjes die onder de schoorsteen wachten, verblijden wij u ook weer met onze wekelijkse traktatie voor tijdens de laatste werkuurtjes. In deze Thank God It's Friday onder andere aandacht voor buitenaardse wezens, superhelden en de haast buitenaardse superheld David Lynch.

Thank God It's Friday, 25 november

Lees meer: Facehugger

TGIF | Interviews, verwachte films en nieuwe trailers, hypothetische vragen en veel sciencefiction. Houden we het nog even vol tot het weekend? Yes, we can!

Thank God It's Friday, 18 november

Lees meer: TGIF 18 nov 1TGIF | Nu de avonden korter worden, staan we in Thank God It's Friday! nog even stil bij de duistere dingen in het leven, zoals de films van David Cronenberg, Voldemort en President Trump.

Thank God It's Friday, 11 november

Lees meer: American psychoTGIF | Een apocalyptisch middagje linkjes klikken voor de broodnodige afleiding van het wereldnieuws: welkom bij Thank God It’s Friday!

Thank God It's Friday, 4 november

Lees meer: laundry

TGIF | Nu het begin van de Apocalyps a.s. dinsdag wel heel dichtbij lijkt te gaan komen, is dit je kans om nog even lekker zorgeloos linkjes te klikken. En filmpjes kijken, want daar hebben we er een boel van deze keer. Maar ook problemen voor DEADPOOL, THE WALKING DEAD die in George Romero's vaarwater zit, een trailer van DOCTOR STRANGE uit 1978 en uiteraard nog veel meer!

Thank God It’s Friday 29 oktober

Lees meer: chattererpumpkinTGIF | We hebben een heel jaar moeten wachten, maar het Halloween-weekend is eindelijk daar! Dat gaan we vieren met horror, horror en nog meer horror!Thank God It's Friday, 21 oktober

Lees meer: TGIFGOTGTGIF| In Thank God It's Friday staan we deze week stil bij de horror van deze maand: de presidentsverkiezingen in Amerika. Maar we kijken ook naar Halloween en we verzamelden enkele recreatietips voor de herfstvakantie.

Thank God It's Friday, 14 oktober

Lees meer: Reading is groovyTGIF | Uit de oneindige stroom linkjes waarmee het internet ons onophoudelijk overspoelt, hebben we weer de meest SN-waardige verzameld. Van de nieuwste trailer van ROGUE ONE tot Westworld en van horror clowns tot de Tall Man - the funeral is about to begin! (okee, het weekend, dan).

Thank God It's Friday, 7 oktober

Lees meer: quinnTGIF | Het internet werd gedomineerd door televisie deze week. Vooral WESTWORLD en LUKE CAGE liggen op iedereens lippen en toetsenborden. TGIF doet mee, maar er is ook nieuws over o.a. PHANTASM: RAVAGER, not just any ol' BATMAN, WOLVERINE en niet te vergeten: hoe Jack Nicholson Bruce Campbell inspireerde.

ABONNEER JE NU!

Schokkend Nieuws 124 Cover

Elke twee maanden Schokkend Nieuws filmmagazine op de mat voor slechts 25 euro per jaar!

Koop je hem liever los? Bekijk dan hier de verkooppunten!

Save

Wat is er te doen?

ma di wo do vr za zo

Podcast

Logo Podcast 1

Save

T-SHIRTS

SN Shirt

NIEUWSBRIEF

Newsletter lowresVoortaan ook tweewekelijks de gratis digitale Schokkend Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan.

Trailer