”Ik kijk films maar zelden een tweede keer”

Lees meer: Aliens posterFLASHBACK | In de rubriek FLASHBACK legt Karina Meerman elke week vijf vragen voor aan (oud)medewerkers van Schokkend Nieuws over hun jeugdfilmherinneringen - en trauma's. Deze week: digitaal hoofdredacteur Carlijn Kruidhof, die denkt dat eerste filmliefdes altijd getekend zijn.

"Met dat eerste uitgerukte hart begon ik een schild op te bouwen"

Lees meer: The Witches posterFLASHBACK | In de rubriek FLASHBACK legt Karina Meerman elke week vijf vragen voor aan (oud)medewerkers van Schokkend Nieuws over hun jeugdfilmherinneringen - en trauma's. Deze week: redactielid Julius Koetsier, die liever piraat hadden willen zijn dan imperialist.

Flashback: Bram Roza

Lees meer: Labyrinth poster

FLASHBACK | In de rubriek Flashback legt Karina Meerman elke week vijf vragen voor aan (oud)medewerkers van Schokkend Nieuws over hun jeugdfilmherinneringen - en trauma's. Deze week een van de opmakers van het blad: gore-hound Bram Roza, wiens Instagram-account zich kenmerkt door een sausje van onsmakelijkheid.

Flashback: Jan Doense

Lees meer: SN19FLASHBACK | In de rubriek FLASHBACK legt Carlijn Kruidhof elke week vijf vragen voor aan (oud)medewerkers van Schokkend Nieuws over hun jeugdfilmherinneringen - en trauma's. Om het jubileum te vieren, beginnen we met de grondleggers van SN. Deze week: Jan Doense.

Flashback: Bart van der Put

Lees meer: SN13FLASHBACK | In de rubriek Flashback legt Carlijn Kruidhof elke week vijf vragen voor aan (oud)medewerkers van Schokkend Nieuws over hun jeugdfilmherinneringen - en trauma's. Om het jubileum te vieren, beginnen we met de grondleggers van SN. Deze week: Bart van der Put.

Flashback: Mike Lebbing

Lees meer: SN14 CoverFLASHBACK | In de rubriek FLASHBACK legt Carlijn Kruidhof elke week vijf vragen voor aan (oud)medewerkers van Schokkend Nieuws over hun jeugdfilmherinneringen - en trauma's. Om het jubileum te vieren, beginnen we met de grondleggers van SN. Deze week: Mike Lebbing.

Flashback: Roel Haanen

Lees meer: SN 04 CoverFLASHBACK | In de rubriek FLASHBACK legt Carlijn Kruidhof elke week vijf vragen voor aan (oud)medewerkers van Schokkend Nieuws over hun jeugdfilmherinneringen - en trauma's. Om het jubileum te vieren, beginnen we met de grondleggers van SN. Deze week: Roel Haanen.

Flashback: Phil van Tongeren

Lees meer: Cover eerste Schokkend NieuwsFLASHBACK  | In de rubriek FLASHBACK legt Carlijn Kruidhof elke week vijf vragen voor aan (oud)medewerkers van Schokkend Nieuws over hun jeugdfilmherinneringen - en trauma's. Om het jubileum te vieren, beginnen we met de grondleggers van SN. Deze week: Phil van Tongeren.

Flashback: Oliver Kerkdijk

Lees meer: Eerste cover Schokkend NieuwsFLASHBACK | In de splinternieuwe rubriek FLASHBACK legt Carlijn Kruidhof elke week vijf vragen voor aan (oud)medewerkers van Schokkend Nieuws over hun jeugdfilmherinneringen - en trauma's. Om het jubileum te vieren, beginnen we met de grondleggers van SN. Deze week: Oliver Kerkdijk. 

Flashback: Bart Oosterhoorn

Lees meer:  00 300px nwFLASHBACK | In de splinternieuwe rubriek FLASHBACK legt Carlijn Kruidhof elke week vijf vragen voor aan (oud)medewerkers van Schokkend Nieuws over hun jeugdfilmherinneringen - en trauma's. Om het jubileum te vieren, beginnen we met de grondleggers van SN. Deze week: Bart Oosterhoorn. 

NEEM OOK EEN ABONNEMENT!

SN 127 cover web

Elke twee maanden Schokkend Nieuws filmmagazine op de mat voor slechts 25 euro per jaar!

Koop je hem liever los? Bekijk dan hier de verkooppunten!

Save

Wat is er te doen?

ma di wo do vr za zo

Podcast

Logo Podcast 1

Save

T-SHIRTS

SN Shirt

NIEUWSBRIEF

Newsletter lowresVoortaan ook tweewekelijks de gratis digitale Schokkend Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan.

Trailer