Schokkend Nieuws T-shirts!

BESTEL MAAR! | Bestel Maar! Bestel Maar! Er zijn nieuwe Schokkend Nieuws T-shirts! Striptekenaar Erik Kriek ontwierp weer een schitterend krabmonster voor ons.

SN Tee 2015

 

 

 

Kriek, tekenaar van de Gutsman Comics en de schitterende H.P. Lovecraft-bundel Het Onzienbare en Andere Verhalen, levert regelmatig bijdragen aan Schokkend Nieuws. Hij heeft net een nieuwe comic voltooid die in 2016 in de boekwinkels zal verschijnen. Op de vijf verstripte murder ballads in In The Pines moeten we dus nog even wachten, maar van zijn nieuwe shirtontwerp kun  je nu alvast genieten. Twee keer eerder maakte Erik een T-shirt voor Schokkend Nieuws en dit is zijn één-oog-igste tot nu toe!  Klik op het plaatje hiernaast om het te vergroten.

We verkopen de T-shirts (zwart, ronde hals, katoen, fairwear) in de maten S, M. L en XL. Ze kosten € 12,50 per stuk exclusief porto (€2,76 voor Nederland, €5,75 voor België).

Hebben?  Maak dan €15,26 of €18,25 over naar: IBAN: NL41 INGB 0006 4943 05 (BIC / SWIFT: INGBNL2A) t.n.v Stichting Schokkend Nieuws en vergeet niet je adres te vermelden en welke maat je wilt. We sturen je je eigen Kriek-shirt dan zo snel mogelijk toe!

Meer Kriek? Dat vind je hier!

NEEM OOK EEN ABONNEMENT!

SChokkend Nieuws 126 700px

Elke twee maanden Schokkend Nieuws filmmagazine op de mat voor slechts 25 euro per jaar!

Koop je hem liever los? Bekijk dan hier de verkooppunten!

Save

Wat is er te doen?

ma di wo do vr za zo

Podcast

Logo Podcast 1

Save

T-SHIRTS

SN Shirt

NIEUWSBRIEF

Newsletter lowresVoortaan ook tweewekelijks de gratis digitale Schokkend Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan.

Trailer